perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lelystad\r\n13-04-2012\r\n\r\nIk ben eigenaar van schoorsteenveegbedrijf Lelystad,omdat ik mijn bus dagelijks nodig heb moet ik een betrouwbare auto hebben.\r\nDeze heb ik gevonden bij v.d.Laar autos, eerste contact via de telefoon was eerlijk .Over de staat van de transporter was niets te veel of te weinig gezegd.Op afspraak een proef rit gemaakt,de auto stond klaar om mee te rijden,mankeerde niets aan behalve dan dat er geen apk opzat.\r\nwe hebben een goede deal gemaakt ook betrefd de inruil van mij oude transporter.\r\nnieuwe apk en een onderhouds beurt erin en rijden maar??\r\nNee ze hebben ook nog mijn imperiaal omgezet mijn radio ingebouwd en de carkit aangesloten en dit kosteloos. Dit noem ik service .Geweldige zaak hennie en zijn team.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf van de laar autos staat altijd de klant voorop, zijn erg vriendelijk maar ook service gericht.\r\nmocht onverhoopt de rekening hoger zijn kan deze in twee of drie keer betaald worden.\r\nmaar wat het aller beste is dat ze gewoon zijn gebleven ondanks hun groei die ze doormaken, dit zijn mijn ervaringen met van de laar autos

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Ben erg blij met de aanschaf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weer een auto gekocht bij dit bedrijf en wederom zeer tevreden!!\r\nOok voor het onderhoud is dit voor mij het juiste adres.\r\n\r\nKlantvriendelijk en tevredenheid staat hier voorop.\r\n\r\nKortom, vandelaarautoś een aanrader!!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst correct begeleid en behandeld tijdens de aanschaf van een gebruikte auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onlangs een 2e hands VW-Westfaliacamper gekocht,met Bovaggarantie!Op alle Punten ben ik uitermate goed tevreden met dit Autobedrijf! Top service en nazorg!Zeer vriendelijk en vakkundige Directie en Personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik zocht een gebruikte audi a3 van zo\'n jaar of 5.\r\nbij diverse bedrijven gekeken..ik kwam bij dit bedrijf uit,omdat de prijs kwaliteit verhouding veel gunstiger was.en toevallig beviel de kleur van de auto ook nog eens.\r\nen belangrijk is dat je er netjes en met respect wordt behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag occasion opgehaald. Ik ben zeer tevreden over de aflevering, auto ziet er keurig uit.\r\nEen aangename verrassing dat er mooie nieuwe matten in zitten, zonder dat dit was afgesproken.\r\nContact met de eigenaar verloopt soepel en prettig. Niet zo\'n autoverkoper die je alles wil aansmeren, maar een integer man. Kortom, ik kan gerust iedereen aanraden om zaken te doen met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet heb ik mijn Seat Altea XL bij Van de Laar Auto\'s gevonden. Ik had nog geen ervaring met dit bedrijf. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en heb goede informatie over de auto ontvangen. Bij de uiteindelijke koop heb ik nog de nodige extra\'s ontvangen, als service, zonder dat ik erom gevraagd had. Deze garage is zeker aan te bevelen. Geen peperdure showroom, waar de verkoper niet eens even aandacht aan je besteedt als je binnenkomt, wel hele hartelijke mensen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de uitstekende recencies en goede prijs ben ik naar Millheeze afgereisd om een Volkswagen Golf 5 te bewonderen. Toen ik er aankwam werd ik al gelijk goed ontvangen en er werd goeie en duidelijke informatie verstrekt over de auto. Door het goede gevoel dat ik kreeg bij deze garage heb ik ook niet lang na hoeven denken en toen besloten de auto te kopen. \r\n\r\nZeker aan te bevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn eerste occasion gekocht bij van de Laar. Een Polo uit 1990. Er was een aardbeving voor nodig (letterlijk; 8 sept., 4.5 op de schaal van Richter) om dat autootje klein te krijgen. Bij van de Laar zorgen ze er altijd voor dat je goed en snel geholpen wordt. Het was dus een makkelijke keuze waar ik mijn nieuwe occasion ging kopen. Weer een Polo. Nu uit 2002. Of deze het net zo lang vol gaat houden ?? Ik denk het wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij ervaren dit bedrijf als zeer prettig, klantvriendelijk en servicegericht. Dat blijkt ook wel omdat wij een uur moeten rijden om hier te komen.\r\nInmiddels hebben wij hier twee auto\'s gekocht en zijn altijd prima geholpen. \r\nWij bevelen dit bedrijf zeker aan om er een (gebruikte)auto te gaan kopen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij aanschaf van mijn occasion vielen de speakers van de radio af en toe dit zou worden opgelost voor aflevering Toen bleek er een airbag niet aanwezig te zijn. Na het maken van een afspraak ivm vakantie werd alles door hun verholpen en kreeg ik mij auto als bijna nieuw terug. Top service en alles volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb j.l. een volkswagen Beetle bij Van de Laar auto\'s gekocht. Ik had de Beetle op de site gezien. Ik heb eerst via de mail contact gezocht en kreeg meteen reactie terug. Daarna ben ik naar Van de Laar gegaan en ben heel prettig en professioneel geholpen. Ik heb de auto gekocht zonder garantie. Nu bleek twee weken later dat er een paar kleine dingetjes waren. Ik heb Van de Laar gebeld en mocht meteen een afspraak maken en hebben dit kosteloos verholpen. Ik ben zeer tevreden over de totale service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \'s Morgens om 8 uur reed ik door Milheeze en plotseling maakte mijn auto een hoop lawaai. Nadat ik was gestopt, sprak een medewerker van Van de Laar Auto\'s me aan. Hij was op de fiets op weg naar zijn werk.\r\nHij heeft me geheel belangeloos geholpen en het euvel verholpen.....er bleek een steentje tussen de remschijf te zitten.\r\n\r\nPetje af voor Van de Laar Auto\'s
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf omdat het een goed bedrijf waar je altijd terecht kunt,voor al je vragen.ze zijn altijd vriendelijk en ze nemen ook de tijd voor je.zijn al +39 jaar klant bij deze garage,dus dat wil wel wat zeggen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zijn altijd vriendelijk en ze leveren goed werk.\r\nwij kopen al jaren een auto bij garage vd laar\r\neerst bij vader en nu bij de zonen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk contact via de telefoon en mail.\r\nProfesioneel en vakkundig behandeld en nakomen wat is beloofd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en deskundig komen gemaakte afspraken na

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het vriendelijke contact en de service van een ouderweste dorpsgarage met alle moderne facaliteiten om uw auto tegen concurerende prijzen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige en goede service!

Schutboomsestraat 14

5763 BR Milheeze