Beste heer (welke U Uw naam niet prijs durft te geven) U had Uw Seat Leon uit 2006 op 5 juni J.L. ter APK- keuring aangeboden. Er was vooraf afgesproken dat U eerst gebeld zou worden, als er extra kosten aan de auto zouden ontstaan. Bij deze keuring was het noodzakelijk dat de uitlaat gelast moest worden, (een afgebroken ophangsteun). Ook kijken wij standaard het oliepijl na, welke bleek bij Uw auto , 2.5 liter onder pijl te staan. Onze monteur heeft dit op aanraden van Willy en mezelf, afgevuld met Longlife motorolie , welke is voorgeschreven voor Uw auto, om schade aan de motor te voorkomen.. Totale extra kosten, bovenop de APK kosten waren €68,97. Dit was niet vooraf overlegd met U ,welke wij betreuren. Toen Uw vrouw of vriendin de auto op kwam halen ,en de kosten onder ogen kreeg, was zij, (licht gezegd) ,niet tevreden over de totale kosten op de getoonde factuur. Ik (Henny) ,had mijn excuses al aangeboden over dit misverstand. Later die dag had mijn broer Willy nogmaals telefonisch zijn excuses aangeboden, welke U aanvaard had. Nu betreuren wij te zeerste dat U alsnog deze zeer negatieve beoordeling hebt geplaatst, en willen wij U uitnodigen om te kijken of wij op een of andere manier dit negatieve beeld van U ,over onze diensten, tegen het licht kunnen houden en er een leermoment van te maken , dat dit in de toekomst niet meer kan voorkomen. Meer kunnen wij niet doen voor U. Wij zijn heel zuinig op onze klanten en willen er alles aan doen om onze service te verbeteren. Nogmaals onze excuses , en hopelijk bent U bereid om dit voorval met ons te bespreken. m.v.g. Henny en Willy