perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar goeie ervaringen met deze garage. Ik rij al bijna 8 jaar een auto die ik daar gekocht heb en die wordt onderhouden door hun. Ik ben zeer tevreden! De garage is erg klantvriendelijk en denkt met je mee. Reparaties gaan in overleg met de klant en men geeft goed advies waarbij aan de klant wordt gedacht en niet alleen om geld te verdienen. Ook de kosten van reparaties zijn m.i. reëel en zeker niet te duur...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf na een klein geschil ben ik zeer klantgericht en netjes geholpen.samen kwamen wij tot een goede oplossing.\r\nbedankt\r\n\r\ngr rens

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al ca 30 jaar klant, en heel trevreden met de service van Henny en Willy! Onlangs een aanzienlijke schade door aanrijding met een wild zwijn. Snel en vakkundig gerepareerd, en intussen gratis een leenauto tot mijn beschikking!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In november hebben we een auto gekocht, een Caddy Life. We zijn zeer tevreden met de auto en ook met de leverancier, Van de Laar.\r\nGoede onderhandeling, vakkundigheid, betrouwbaarheid maar ook\r\nbijzonder vriendelijk en service-gericht. Prima!!!! We hopen nog jaren plezier te beleven met onze auto. Lies en Roel uit Breda.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leveren betrouwbare/deskundige service.\r\nOok de gemoedelijke en beleefde houding spreken ons aan.\r\nKomen hier al vele jaren met diverse auto\'s uit ons gezin,en spreek voor iedereen.\r\ngroet:HARRIE

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer te spreken over dit garagebedrijf. De service-bereidheid, klantvriendelijkheid en vakkundigheid zijn top! Je kunt er voor kleinere reparaties altijd binnenlopen en het wordt gerepareerd. Bij een onderhoudsbeurt staat er altijd een leenauto voor je klaar. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de service en de deskundigheid.\r\nZij onderhouden onze twee auto\'s prima.\r\nEen schade wordt ook uitstekend afgehandeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf lekker dicht in de buurt en vertrouwd\r\ngaan we met diverse autos naartoe

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was met een beperkt budget op zoek naar een personenauto op benzine die aan een aantal criteria moest voldoen: niet ouder dan 10 jaar, niet duurder dan 3.000 euro en geen franse of Italiaanse rommel. Via autotrack kreeg ik een lijst met occasions; de meeste waren afgetrapte rammelbakken die met de poetsdoek waren gerepareerd. Eén sprong er echter uit: een Kia Ria met slechts 55.000 km op de klok, geen wereldwonder van een model maar wel netjes en strak. Aanmelden voor een proefrit dus; het aanmelden mislukte maar dat werd door Henny v.d.Laar goed opgevangen. Ik kreeg koffie en kon 10 minuten later met de auto op pad. Ik besloot de auto te kopen en met Henny nog wat over de voorwaarden te praten: dat ging prima en in alle redelijkheid kwamen we er zo uit. Bij het afhalen van de auto stond die klaar precies zoals we afgesproken hadden, complimenten.\r\nTot nu toe bevalt de auto prima en is de kennismaking met Autobedrijf v.d. Laar goed verlopen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top garage, telkens als er iets met mijn auto is helpen ze me uitstekend. Ben super tevreden met hun service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Henny,\r\n\r\nHeel erg bedankt voor je service en advies bij het kopen van de Beetle.\r\nOp de 2 uur durende terugreis verdween inderdaad het \"trilletje\"\r\nAchter het stuur mijn trotse vrouw met een glimlach van oor tot oor.\r\nHopelijk krijgt de Yeti die we inruilen ook weer en tevreden eigenaar.\r\nEnn fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2015 gewenst door Bert en Marijke\r\n\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1994 ben ik in contact gekomen met van de Laar Autos en heb daar mijn Volvo ingeruild voor een VW Golf. Na 10 jaar Milheeze zijn wij terug gegaan naar Arnhem en ben mijn Autogarage van de Laar trouw gebleven. Inmiddels zijn we 20 jaar en 3 auto\"s verder en de garage van de Laar verzorgt mijn voertuig nog zoals het behoort. Deskundigheid, prijs/kwaliteit verhouding en vooral vertrouwen staan bij de gebroeders van de Laar op de eerste plaats. In de loop der jaren is er veel geïnvesteerd in het bedrijf, een prima koffiekamer, en voor een klein prijsje vervangend vervoer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf\r\nbetrouwbaar en deskundig ,waar wij veel belang aan hechten\r\nservice (nooit teveel moeite om vooruit te helpen)\r\n\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al zeker 10 jaar klant, naar volle tevredenheid. We worden altijd goed en met respect geholpen en geadviseerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, staan altijd klaar voor ons.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aan tebevelen voor iedereen die van eerlijke en betrouwbare mensen houd! En vooral voor iedereen die van een hele snelle en vakkundige sevice houd. \r\nWij zijn super tevreden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kwalitatief hoogwaardig, toegankelijk en no-nonsens garage. Aardige werknemers en je voelt je gewaardeerd als klant. Komt erg betrouwbaar over en ze maken waar wat ze beloven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, medewerkers zijn erg vriendelijk, alles wordt steeds netjes overlegd en doorgesproken, en het onderhoud wordt naar behoren uitgevoerd. Ik ben klant sinds 2009 en heb nog geen enkele negatieve ervaring meegemaakt. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als vaste Klant hebben wij onze VW-Camper nu ingeruild voor een nieuwe Seat Altea XL.\r\nAlles is naar onze volle tevredenheid afgewikkeld en tegen half Januari 2015 kan ik de nieuwe Seat ophalen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede ervaringen mee, wordt snel geholpen als ze de tijd er voor hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van: Van De Laar Auto\'s.\r\n\r\nOnder leiding van de heren/eigenaren, Henny en Willy van de Laar ben ik altijd op een fijne en deskundige manier geholpen!\r\nDe vakbekwame monteurs hebben in al die jaren naar mijn volle tevredenheid alle reparaties uitgevoerd die nodig waren.\r\n\r\nEen warm en vriendelijk gesprek daar nemen ze ook altijd de tijd voor zelfs gedurende de drukke reparatie bezigheden.\r\nWat er ook maar aan mijn auto mankeerde en in de toekomst bij werkzaamheden die nog zullen verschijnen, zal ik zonder enige twijfel terug keren naar deze vakbekwame auto\'s & autoschade bedrijf!!!\r\n\r\nIk wens jullie allemaal Prettige Feestdagen en een Voorspoedig 2015!\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\nPierre Kros.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, kundig en vriendelijk en een hele goede service!

Schutboomsestraat 14

5763 BR Milheeze