Altijd vertrouwd bedrijf met goede service en kwaliteit.
Wij worden zeer goed ,en vriendelijk behandeld als we bij garage bedrijf van de Laar komen. Fam Verhoeven milheeze
super bedrijf
Zie hieronder
ik ben heel tevreden met alles wat ze doen.
Jarenlang ons adres voor aanschaf auto,, apk, kleine en grote beurt. Vriendelijk en deskundig personeel. Bij eventuele extra kosten wordt dit vooraf gemeld.
Properly arranged, together with a lending car during the time for maintenance.
Als verwacht als iedere keer dat ik mijn auto aflever voor een onderhoudsbeurt.
Prima bedrijf !
zeer goede ervaringen mee
Een fijn autogarage dit is de tweede auto van garage van de Laar. De klant is koning. Je krijgt een heel goede service. Een heel betrouwbare garage.
netjes duidelijk vriedelijk
Mijn auto gaf diverse vreemde meldingen over elekronika. Monteur had hierop al snel de verdenking dat de accu niet meer 100% was. Dit heeft hij op meerdere wijzen getest en gecontrolleerd. Nieuwe accu hadden ze gewoon op voorraad en kon ook meteen gemonteerd worden. M.a.w. snelle service, snelle diagnose en snelle oplossing :)
Door eerdere prima behandeling en voorlichting door vd Laar nu enigszins teleur gesteld na dure reparatie. Goedkopere oplossing was zeker mogelijk maar niet aan mij voorgelegd waardoor ik dus voor dit alternatief niet had kunnen kiezen! Beetje jammer!
Henny heeft samen met mij gezocht naar een nieuw auto. De service die ik hier bij heb gehad was heel goed, eerlijk, geduldig en zorgvuldig.
Eigenaar en tevens verkoper komt zakelijk en deskundig over en presenteert het te kopen voertuig op een dusdanige manier dat er geen twijfel over aankoop ontstaat. Het voertuig wordt op alle aspecten nagekeken en er wordt duidelijke uitleg gegeven over de in en outs van het voertuig.
We hebben een rolstoelauto aangeschaft. We werden goed ontvangen en er is voldoende aandacht besteed om de juiste beslissing te maken.
imael is [email protected]
Het gevoel en vriendelijkheid van een dorpsgarage, de kennis van een dealer en waar je nog een klant bent en geen nummer. Overleg wat je wil en ze vertellen eerlijk wat wel past en wat beter anders kan. absolute aanrader.
zeer tevreden goede service
Fijne en vakkundige mensen
Vriendelijke vakmensen die met je meedenken. Goede oplossing gevonden voor een klein mankement, na overdracht.
Snel en kundig geholpen
Fijne garage met vriendelijke medewerkers die overleggen wat ze aan de auto gaan doen en daarbij ook nog naar het kostenplaatje voor de klant kijken.
We komen nu al een aantal jaren bij Autovakmeester van de Laar, en we zijn nog steeds heel tevreden over onze auto en over de vakmanschap van de monteurs.