Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke afspraken gemaakt over de reparatie.
goede Vakmeester
Goede werkers schoon bedrijf en er word secuur gewerkt Ik kom er al jaren en blijf daar komen
Terzake kundig.
Positieve ervaring.
Goede persoonlijke begeleiding. Men neemt de tijd voor de klant, gevoel hier is de klant nog koning.
ik ben heel goed geholpen, met het kopen van mijn bestelbus(Mercedes Viano)
Vriendelijk
Ze hebben me prima advies gegeven en hebben mijn nieuwe auto in keurige staat en netjes volgens afspraak rijklaar gemaakt.
De service, deskundigheid het vertrouwen, alles is Prima
Na brief apk herinnering gebeld, op korte termijn de mogelijkheid te laten keuren wanneer het mij goed uitkwam. Er was een vervangende auto die ik mee naar huis mocht nemen. Ze zorgen dat de auto wordt goedgekeurd. In mijn geval waren achterlichtlampjes (verf verbladderd) en ruitenwissers voor vervangen. Het regende toen ik naar huis reedt en merkte direct dat de nieuwe wisser ook echt nodig was. Ik ben onbezorgd geholpen en blij klant.
snel handelen en goeie service
Altijd vertrouwd bedrijf met goede service en kwaliteit.
Wij worden zeer goed ,en vriendelijk behandeld als we bij garage bedrijf van de Laar komen. Fam Verhoeven milheeze
super bedrijf
Zie hieronder
ik ben heel tevreden met alles wat ze doen.
Jarenlang ons adres voor aanschaf auto,, apk, kleine en grote beurt. Vriendelijk en deskundig personeel. Bij eventuele extra kosten wordt dit vooraf gemeld.
Properly arranged, together with a lending car during the time for maintenance.
Als verwacht als iedere keer dat ik mijn auto aflever voor een onderhoudsbeurt.
Prima bedrijf !
zeer goede ervaringen mee
Een fijn autogarage dit is de tweede auto van garage van de Laar. De klant is koning. Je krijgt een heel goede service. Een heel betrouwbare garage.
netjes duidelijk vriedelijk