Ondanks alle perikelen rondom het Covid virus zijn ze hier service gericht met haal en brengservice voor uw auto. Ze ontsmetten alles wat de monteur aanraakt en na de werkzaamheden wordt uw auto weer helemaal ontsmet. top service. verder de juiste vakkennis en lid van organisaties die echt iets toevoegen, Autovakmeester en Bovag staan ergens voor. absolute aanrader.
Goede service en zeer klantvriendelijk. Een ontzettend fijne en goede garage
luisteren goed wat er moet gebeuren koppelen alles netjes terug
tevreden
Ik had een nieuwe trekhaak nodig en dit ging snel en vakkundig.
vriendelijk personeel, zeer deskundig, en nemen de corona maatregelen heel serieus.
Het is een vakkundig bedrijf altijd vriendelijk en ook tijd voor een praatje. Het is een top team.
goede persoonlijke service, vriendelijk personeel, goed contact voor en na apk/onderhoud/banden wisselen.
Komt zeer betrouwbaar over. Klantgericht en vriendelijk behandeld.
Zeer tevreden over autovakmeester van de laar. Deskundig advies, goede afhandeling.
De kennis van een dealer, de ervaring van meer dan 50 jaar vakmanschap en toch ben je hier geen nummer maar een klant. De juiste prijs/ kwaliteit. Zeker aan te raden.
Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke afspraken gemaakt over de reparatie.
goede Vakmeester
Goede werkers schoon bedrijf en er word secuur gewerkt Ik kom er al jaren en blijf daar komen
Terzake kundig.
Positieve ervaring.
Goede persoonlijke begeleiding. Men neemt de tijd voor de klant, gevoel hier is de klant nog koning.
ik ben heel goed geholpen, met het kopen van mijn bestelbus(Mercedes Viano)
Vriendelijk
Ze hebben me prima advies gegeven en hebben mijn nieuwe auto in keurige staat en netjes volgens afspraak rijklaar gemaakt.
De service, deskundigheid het vertrouwen, alles is Prima
Na brief apk herinnering gebeld, op korte termijn de mogelijkheid te laten keuren wanneer het mij goed uitkwam. Er was een vervangende auto die ik mee naar huis mocht nemen. Ze zorgen dat de auto wordt goedgekeurd. In mijn geval waren achterlichtlampjes (verf verbladderd) en ruitenwissers voor vervangen. Het regende toen ik naar huis reedt en merkte direct dat de nieuwe wisser ook echt nodig was. Ik ben onbezorgd geholpen en blij klant.
snel handelen en goeie service