Goed ontvangen en er wordt volgens afspraak gewerkt.
Change a light in half an hour.
Kom hier al meer dan 30 jaar, dat heeft niets met gemakszucht te maken, maar met de kwaliteit van dit bedrijf. Altijd bereid om service te verlenen, indien nodig ook buiten kantooruren. ik kan niets bedenken wat beter zou kunnen.
Onlangs heb ik een auto gekocht bij dit autobedrijf. Het bedrijf heeft n.a.v. mijn wensen een geschikte auto gevonden en aan mij kunnen leveren. Deskundige service en altijd bereid om mee te denken. Zeer tevreden!
Vertrouwd en vakbekwaam bedrijf. Goed en snel geholpen. communicatie uitstekend.
Afspraak goed nagekomen en snelle service
heeft een kleine beurt gehad en banden gewisseld en keuring gehad werd al na 3 uur gebeld en alles was prima in orde ook gedesinfecteerd
Prima, rustige en vakkundige verkoper
Keuren en kleine beurt vind ik wel prijzig.
Netjes te woord gestaan en de auto uitgelegd zoals het is Netjes en betrouwbaar
een apk keuring netjes op afspraak
We werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Namen alle tijd. We zijn zeer tevreden over de auto. Hij is keurig afgeleverd!! Niets dan positief.
Er wordt goed met je meegedacht en altijd gekeken naar een goede oplossing voor het probleem.
Mijn ervaring gaat over het uitlijnen van een pick-up en is perfect gedaan!
Henny heeft mij uitstekend geholpen. Prima uitleg en alles 100% nagekomen wat er was afgesproken. Ik ben uiterst tevreden en zal dit aan iedereen in mijn omgeving vertellen, en natuurlijk raad ik jullie bedrijf bij al mijn vrienden en kennissen aan.
Zoals altijd goed advies en prima prijs-kwaliteit verhouding
Even langs voor een kleine beurt, kopje koffie wat lectuur doorgelezen, en voor je het weet snor ik weer met een goed gevoel tevreden naar huis....
Wij werden uitermate vriendelijk en serieus te woord gestaan. Al meteen aan de telefoon. We hadden een afspraak en de auto stond helemaal klaar. Door de telefoon had ik al verteld wat wij aan mogelijkheden wilden. Toen we een proefritje kwamen maken was de auto voor ons al zo ingericht dat we meteen de mogelijkheden konden zien en uitproberen. De auto kon ook even mee naar huis om onze fietsen erin te passen We hebben deze auto gekocht. Toen we hem blij kwamen halen had de garagehouder er ook nog speciale haken ingezet! Totaal meegedacht! Wij komen terug en zullen veel reclame maken!
vriendelijk en vakmanschap
uitgebreide en duidelijke uitleg van de mogelijkheden van de auto. zeer betrouwbare indruk. geen bijkomende kosten.
Caddy Maxi gekocht bij van de Laar auto's. Goed en eerlijk gesprek met eigenaar Van de Laar. Zij komen gemaakte afspraken na en zijn zeer correct. Alle besproken punten bij aflevering aangepast en uitgevoerd. Auto na aankoop door Volkswagen dealer laten onderwerpen aan een aankoopkeuring. Conclusie: auto in prima staat! Ik kan dit bedrijf aanraden om een betrouwbare occasion te kopen.
Na een korte periode in mijn nieuwe auto te hebben gereden, bleek de koppeling toch wel erg zwaar te gaan. Na overleg met van de Laar is besloten de koppeling te vervangen, de kosten hiervan hebben we gedeeld.
Zoals bij eerdere reparaties, vriendelijk en snel 'n afspraak kunnen maken en vol tevredenheid alles opgelost!
Op zoek naar een specifieke auto terecht gekomen bij Autovakmeester van de Laar. Wij hebben de auto pas net aangeschaft maar ons gevoel bij dit bedrijf is in ieder geval erg goed!