Garage bedrijf staat altijd klaar met goede oplossingen
Nogmaals : Correct en net bedrijf
Ik heb onlangs een auto bij dit bedrijf gekocht. Het contact verliep op zo'n manier dat het vertrouwen meteen werd gkt. Toen er na enkele dagen zich enkele kleine onvolkomenheden openhaarden werden deze snel vakkundig kostenloos hersteld. Prima zaak!
Je kunt er altijd snel terecht en ze zijn altijd vriendelijk
We hebben op een zeer prettige manier zaken gedaan met Henny van der Laar, Hij kwam in ons gesprek vriendelijk en deskundig over, Dat heeft ons doen mede besloten om onze T5 Transporter aan te schaffen, Dikke pluim voor de verdere afhandeling.
Afspraak snel geregeld. Vriendelijke service. Snel klaar. Goede corona maatregelen.
Leuke mensen vertrouwd
Kom er al bijna 15 jaar, prima service!
Ik word meteen en deskundig geholpen indien nodig.
M
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service.
Goed ontvangen en er wordt volgens afspraak gewerkt.
Change a light in half an hour.
Kom hier al meer dan 30 jaar, dat heeft niets met gemakszucht te maken, maar met de kwaliteit van dit bedrijf. Altijd bereid om service te verlenen, indien nodig ook buiten kantooruren. ik kan niets bedenken wat beter zou kunnen.
Onlangs heb ik een auto gekocht bij dit autobedrijf. Het bedrijf heeft n.a.v. mijn wensen een geschikte auto gevonden en aan mij kunnen leveren. Deskundige service en altijd bereid om mee te denken. Zeer tevreden!
Vertrouwd en vakbekwaam bedrijf. Goed en snel geholpen. communicatie uitstekend.
Afspraak goed nagekomen en snelle service
heeft een kleine beurt gehad en banden gewisseld en keuring gehad werd al na 3 uur gebeld en alles was prima in orde ook gedesinfecteerd
Prima, rustige en vakkundige verkoper
Keuren en kleine beurt vind ik wel prijzig.
Netjes te woord gestaan en de auto uitgelegd zoals het is Netjes en betrouwbaar
een apk keuring netjes op afspraak
We werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Namen alle tijd. We zijn zeer tevreden over de auto. Hij is keurig afgeleverd!! Niets dan positief.
Er wordt goed met je meegedacht en altijd gekeken naar een goede oplossing voor het probleem.