zeer goed

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk, behulpzaam, en een goede service

Vertrouwen, vakmanschap en service

Wij zijn hier met onze families al jaren klant en niet voor niks, service bestaat hier nog echt, je bent een klant en geen nummer en ze zijn zeer vakbekwaam. elke keer weer die stap extra om jou te helpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik ben goed geholpen en naar huis gegaan met een leuke wagen. Gewoon eerlijke mensen die met je meedenken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Bijzonder vriendelijk, en goed geholpen.

Wij zijn zeer tevreden over Autovakmeester van de Laar. Wij kregen voor onze auto een goede inruilprijs. De aankoopprijs, de garantie, en de service op de nieuwe auto, is bijzonder goed. Al met al een hele prettige ervaring.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer goede en nette service

Eerlijk zaken doen

Auto's worden zeer eerlijk omschreven, dus dat kan niet tegenvallen bij aankomst. Verder zeggen ze het hoe het is, en denken mee als er evt iets opgelost moet worden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

ik ben heel tevreden

je wordt goed geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

zeer goed

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Een eerlijk ,serieus en attente autodealer

We kregen de volle aandacht en informatie van een vriendelijke eigenaar over de occasion waarin we geïnteresseerd waren. Inruil van ons auto was mogelijk. We kregen een eerlijk oordeel over onze auto en een goed inruilbod, waardoor we met een heel goed gevoel de occasion hebben gekocht. Hierboven op kreeg zelfs de auto nog een onderhoudsbeurt en 6 mnd bovag garantie en een volle tank, allemaak Inbegrepen bij de vraagprijs. We zijn heel vriendelijk ontvangen en hij komt alle afspraken na. Bij vertrek kregen we zelf nog een portefeuille voor de autopapieren en een sleutelhanger met hun naam erop. Ook kleine attentie's zegt wat over het bedrijf. Voor ons zijn zij een goed voorbeeld van een serieus bedrijf doen om zijn klanten geeft.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

bij grotere kosten wordt een gesprek aangegaan

auto altijd klaar volgens afspraak er wordt netjes en schoon gewerkt telefoontje bij extra onkosten

Creatieve oplossing

Wij wilden graag de mogelijkheid tot het van binnen uit kunnen openen van de achterklep van onze vw caddy. Hiervoor is een mooie en creatieve oplossing bedacht en uitgevoerd waar wij heel blij mee zijn. Heel veel dank daarvoor!

• Reden bezoek Andere reden

Ik ben een jarenlange tevreden klant!

Ik ben altijd uiterst tevreden over Autovakmeester van de Laar!! Alle werkzaamheden worden altijd correct en netjes uitgevoerd!!!

Tevreden

Altijd vriendelijk, en goed geholpen Super tevreden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Old skool service van vakmensen

Mensen met hart voor 't vak die weten waar ze over praten.

werd meteen geholpen.

medewerkers en apperatuur zijn top

uitstekend

Verscheidene auto's gekocht en in onderhoud gehad.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Auto correct zoals omschreven.

Eerlijk en Helder zaken doen. Product zoals omschreven. Hier kun je telefonisch een auto kopen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Heel professioneel, denken mee en helpen bij alles wat met de auto te maken heeft. We hebben er zelf al drie auto gekocht en zijn al ruim 12 jaar vaste klant!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Leuk, net en eerlijk bedrijf met korte lijnen en goede contacten

Wij zij er keurig geholpen bij de aanschaf van een tweede auto. Een aanrader en zeker de moeite waard om naar toe te rijden ook al woon je wat verder in het land. Dik tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Kan snel terecht en wordt uitstekend geholpen

,..Wordt heel coulant behandelt zonder dat Ik er om gevraagt heb . Dat is klantenbinding.

Altijd prima service

Al 3 jaar rijden wij vanuit limburg naar deze garage. 3 jaar geleden onze auto hier gekocht en goede service. Sindsdien laten wij het onderhoud en apk keuringen ook hier uitvoeren. Het is wel steeds een stukje rijden maar wij zijn meer dan tevreden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een prima 1e ervaring met deze garage. Alles naar tevredenheid geregeld en afgewerkt.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Al meer als 25 jaar klant, en al die tijd zeer tevreden! Denken met je mee en altijd goede service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik woon in EIndhoven en kom al jaren bij dit fijne en deskundige familiebedrijf. Ik vind vertrouwen heel belangrijk en dat heb ik in de Fam vd Laar en en hun personeel. Ze leveren kwaliteit en bieden een goede service tegen normale prijzen.

Schutboomsestraat 14

5763 BR Milheeze