Ik ben fantastisch geholpen en super snel Nogmaals dank
Vriendelijk personeel goeie service Betrouwbaar.
Zeer goed geholpen. Er wordt meegedacht en tijd voor je gemaakt.
Altijd goed geholpen
Wordt altijd goed geholpen!
Alles netjes volgens afspraak
Dienst bij Van de Laar krijgt je altijd met een glimlach. Ze maken altijd tijd om te helpen en advies te geven. Een super bedrijf waar je altijd persoonlijke aandacht ontvangen.
Wij zijn heel prettig geholpen bij de aankoop van onze gebruikte VW Caddy. Henny nam alle tijd om ons rustig, deskundig en vriendelijk te helpen onze keus te maken. Communicatie en service waren perfect.
Prima garage. Vakkundig personeel. Denken mee, zijn oplossingsgericht en klantvriendelijk. Voor ons stukje uit de buurt maar de moeite waard om ze toch als vaste garage te houden.
Andere aurora met prima inruilwaarde, duidelijke uitleg, waarvoor de tijd wordt genomen.
deskundig accuraat, klantvriendelijk
Super service.
Heel netjes behandeld- perfect
Zoals bovenstaand antwoord. Gewoon een eerlijke deskundige garage met vriendelijk personeel
Ben nog maar kort klant maar alles wijst erop dat wij een goede keuze gemaakt hebben.
word goed ingepland ook al is het zo druk . was te laat met apk keuring aanvragen . maar toch nog even geregeld voor de juiste datum . bedankt groetjes mark bouw
Als ik een vraag of probleem heb, wordt ik altijd snel geholpen om een oplossing te vinden . Ze zijn altijd vriendelijk en nemen tijd om je te woord te staan. Wat ze zeggen doen ze ook .
We konden op kort termijn een afspraak maken voor onderhoud . En deze wordt dan proffesioneel afgehandeld ,met uitleg van de gedane onderhoud .De service was weer top
Een bedrijf waar ik al zeker 30 jaar mijn auto’s in onderhoud heb. Waar ik altijd prettig word geholpen en het volste vertrouwen heb in hun kundigheid.
Goede service, komt afspraken na, professionele garage.
Uitstekende ervaring. Niets aan veranderen
Altijd goede service door kundige monteurs.
Vervelende situatie met een inbraak waardoor mijn autoruit ingeslagen is en gerepareerd moest worden. Meegedacht ook in de kosten en een 2de hands ruit en raampost besteld en geleverd. Binnen de week kon ik terecht voor de reparatie