Goede en juiste ontvangst en juiste tijds planning.
deskundig en goede afhandeling.
Vorige week de velgen van mijn auto op laten knappen na de nodige stoeprand schade. Alle verwachtingen overtroffen. Velgen zijn weer nieuw! Super blij mee. Echte vakmensen.
Wij zijn goed geholpen met een goede service!
Auto had een foutmelding en dezelfde dag nog opgelost door van de Laar! Al ruim 15 jaar trouwe klant.
Prima service met fijn personeel
Vriendelijk en behulpsaam
Ik kom er al jaren en is altijd goed
Ik heb bij Autovakmeester van de Laar een gebruikte Volkswagen Golf Sportsvan gekocht en een Citroën Xsara Picasso ingeruild. De Volkswagen is door het bedrijf geïmporteerd en is 5 jaar oud. Deze Golf Sportsvan had maar 45000 km gelopen en was niet van nieuw te onderscheiden. Vanaf het eerste contact had ik al een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze zijn deskundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Het is er bij hun alles aan gelegen om de klant tevreden te stellen. Ik kan en zal dit bedrijf bij mijn vrienden, familie en kennissen zeker aanbevelen.
Prima service vlotte afhandeling nette prijzen.
Alles werd goed uitgelegd en de auto zag er keurig uit. We zijn blij met de aankoop en verkoper straalt vertrouwen uit!
We zijn goed geholpen, vriendelijk en duidelijk.
Prettige samenwerking
Vriendelijk, betrouwbaar, betaalbaar
Je krijgt er goede service en auto word netjes af geleverd.
Goed en persoonlijk, dus niet zakelijk wat erg prettig.
Alles was tot in de puntjes geregeld. De auto was super schoon en zag er als nieuw uit.
een recensie dus..., hmmm...Ik heb het niet zo op recensies. Het zijn vaak verkapte opgehemelde reacties van vrienden, bekenden, of familieleden. Schrijf iets positiefs, want we willen scoren en erbij horen. Hotels, campings, autobedrijven.... En toch, wil ik nu toch ook graag mijn mening achterlaten, en die is positief, gemeend eerlijk positief. Nee, mijn vrouw en ik zijn geen vrienden van Hennie van de Laar en 'zijn'' vakmeester-autobedrijf, maar we zouden dat in principe heel goed kunnen worden. Je hebt een vriend wanneer er vertrouwen, eerlijkheid en openheid is. Of het nu gaat over het leven gaat, met ups en downs, of ooit ook een regeltjes en/of zakelijke kant. We kwamen na een auto-zoektocht van zeker 'n half jaar, in Milheeze terecht. Schoorvoetend, want onze Vito-bus is een toppertje, en bracht ons overal zonder problemen, maar...we wilden van de Diesel af! Coronatijd, dus de ontvangst allerhartelijks, maar op gepaste afstand met de juiste voorschriften. Henny van de Laar nam alle tijd om te luisteren naar onze vragen en wensen. We kregen een zeer redelijk bod op de Vito, en de proefrit met een VW Caddy Maxi was geslaagd te noemen. Natuurlijk wil een verkoper verkopen, maar vooraleerst werd zeer serieus nagedacht over een aanpassing i.vm. mijn handicap aan de linkerarm. Een oplossing werd aangedragen, en Hennie wilde zelfs al deze aanpassing bij een erkend bedrijf, zelf regelen. Hij kwam zelfs met een financiele tegemoetkoming voor deze aanpassing. Wij hoefden niets te doen. Ook verzorgde hij de rit om een Bearlock te plaatsen. We waren om. De handtekening gezet en een Corona-elleboogtik later, reden we met de Vito terug. Een week later was alles geregeld. De aanpassing keurig-netjes elektronisch verwerkt in een klein pookje. Geweldig, ze bestaan echt! Betrouwbare mensen met oog en aandacht voor een klant. Dank je wel Henny, en al die andere vakkanjers, jullie zijn vriendelijke en deskundige vakmeesters. Toppie ! Nooit gedacht, toch nog een recensie
Super fijn, snelle en goede service!
Word direct geholpen.
was heel goed
Mijn bus (360.000km) weer toe aan een beurt en nieuwe banden. Zoals altijd perfect geregeld bij vd laar, nieuwe banden gemonteerd en meteen uitgelijnd. Nieuwe gloeispiralen, olie, filters etc. Je merkt het meteen hij rijd weer heerlijk strak en kan weer een hele tijd vooruit. Door hun onderhoud gaat met mijn bus al die kilometers prima mee zonder mij in de steek te laten. Op naar de 400.000 km samen met Willy en Henny.
komen afspraken na en wordt vlot geholpen
Betrouwbaar en vakkundig