is goed
Een prima service en vakmensen
je wordt daar uitstekend geholpen van zeer goede monteurs
Na wat zoeken naar nieuwe 2de-hands auto zijn we bij Henny blijven hangen. Mede door de behulpzaamheid, vakkundigheid en service wist Henny ons een mooie auto aan te bieden. Maar ook zonder het opdringen (verkooppraatjes) of extra kosten te moeten maken voor iets extra, heeft Henny ons toch iets extra's meegegeven zonder daar iets voor te vragen. Het was alsof Henny ons de "nieuwe" auto gunde en dat we met plezier en met een goed gevoel weg zouden gaan. Daar is hij beslist in geslaagd en bedanken hem en zijn zaak hartelijk voor deze voorspoedige, geslaagde en professionele transactie!
Vriendelijk en correct.
Zoals altijd prima service. Wij komen altijd vanuit Limburg bij vakmeester Van de Laar . Zijn zeer tevreden
De communicatie verliep goed en bij het ophalen van de auto werd de tijd genomen om dingen uit te leggen en te laten zien bij de auto.
Kleine beurt. Klus vlug geklaard
Fijne garage
Vorig jaar voor het eerst een gebruikte VW Golf Plus gekocht bij Autovakmeester van de Laar. De advertentie in Autoscout viel ons op. Geen schreeuwerige aanprijzingen maar feitelijkheden en veel foto's, b.v. van alle ingevulde bladzijden van het onderhoudsboekje. Dit trok ons aan, ondanks de afstand naar Milheeze (130 km) Wij werden geholpen door Henny. Een warm bad vergeleken met andere bedrijven. Henny nam alle tijd voor ons luisterde goed naar onze wensen, toonde interesse, gaf goede adviezen en drong zeker niets op. De auto die wij kochten was pico bello in orde. De opgegeven kilometerstand en andere bijzonderheden van de auto waren 100% betrouwbaar. Van onze aankoop geen moment spijt gehad. Helaas verdronk de auto in een ondergrondse parkeergarage tijdens de overstromingen in het Ahrdal in Duitsland. We hebben geen moment getwijfeld, maar direct gebeld met Henny. Hij toonde zich betrokken en waarin wij geïnteresseerd waren. Had op dat moment niets van onze gading staan, maar beloofde ons op zoek te gaan. De volgende dag meldde hij dat hij een auto had gekocht die naar zijn mening aan onze wensen voldeed. Hij stuurde ons relevante gegevens en benadrukte dat wij ons zeker niet tot aankoop verplicht hoefden te voelen. Na 4 werkdagen stond de auto in Milheeze en zijn wij wezen kijken. Wij hadden weer dezelfde ervaring met Henny als bij de aankoop van onze vorige auto en hebben ook deze auto van hem gekocht. Samenvattend: Wat een prettige en vooral betrouwbare verkoper. Onze volgende auto zal zeker weer door Autovakmeester van de Laar worden geleverd:
Neemt tijd voor de klant en vertelt uit ervaring. Kwaliteit staat voorop en de klant bepaald zelf. in korte tijd een fijne relatie opgebouwd en een mooie auto gekocht.
Goede, correcte en deskundige service bij onderhoud en APK van mijn wagen
Goed geholpen met een snelle oplossing
Mijn auto in 2016 gekocht bij vd Laar en sindsdien daar in onderhoud. Eigenaren en medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en kundig!
Kwam op afspraak met als doel een auto te kopen. Eigenaren namen een afwachtende en vriendelijke houding aan. Tip: biedt koffie aan aan klanten die net 150 km gereden hebben. Nette en opgeruimde werkplaats, auto goed te bezichtigen (niet eerst een rij auto’s verplaatsen voor je er bij kan). Redelijke korting omdat ik koos voor niet inruilen. Handgeschreven factuur voor de aanbetaling kwam wat ouderwets over. Voor de rest alles OK!
Auto APK en beurt gehad zoals afgesproken.
hier ben je nog klant, geen nummer, geen stropdassen die jou uitleggen wat een monteur heeft gedaan. als er iets is zullen ze altijd proberen een oplossing te zoeken. aanrader
Zelfs op zaterdag goed , snel en deskundig geholpen.
Goed advies Betrouwbaar Goede service
Autovakmeester van de Laar geef de klant een uitstekende service en geweldige e-mail contact wanneer maar nodig is! Ik laat de onderhoud, reparaties en apk keuringen van onze auto altijd bij van de Laar doen en laat daarbij ook jaarlijks de interieur filter en Europese Pechhulp automatisch activeren!! Wij zijn daar al meer dan 15jaar vaste klanten en zullen de volgende 15jaar ook blijven doen!!! !!! VAN DE LAAR AUTOVAKMEESTER, THE BEST THERE IS IN OUR NEIGHBORHOOD !!! Met vriendelijke groetjes van, Pierre&Lorretta.
Bij van de Laar kan ik altijd rekenen op een prima service waarbij meegedacht wordt met de klant en je nooit vergeefs een beroep op ze kunt doen wanneer je snel hulp nodig hebt.
De deskundigheid in combinatie met eerlijkheid heeft ons doen overhalen onze "nieuwe" auto bij van de Laar in Milheeze te kopen.
Van de Laar gebeld omdat mijn auto niet startte.
Na een schade geval, alles tot in de puntjes geregeld. Leenauto stond meteen klaar. Gewoon de hele afwikkeling was top, ga zo door.