Goed en correct.
Familiebedrijf, fijne sfeer en goed geholpen. Neemt de tijd voor antwoorden al voor bezoek. Auto stond keurig netjes klaar volgens afspraak!
service, snelle afwerking, deskundig en alles volgens een van te voren gemaakte afspraak
Snel, vakkundig, meedenkend en altijd aardig.
Ze hebben ook oog voor andere dingen dan voor waar ik voor kwam, b.v. een lekkende benzineslang.
Een ervaring zonder zure nasmaak. Alles is verlopen zoals verwacht. Goede prijs tegen goede service. Zijn zeer tevreden naar huis gereden.
Word altijd perfect geholpen.
Zoals in mijn omschrijving in de titel. Geweldig geholpen. Het aanbevelen meer dan waardig!
Zeer vakkundige monteurs en vriendelijk personeel. Zij denken goed met je mee. De klant wordt gehoord!
Ik had me geen betere garage kunnen wensen: zeer tevreden.
Een echt service gericht bedrijf waar mensen werken met hart voor hun vak!
Ik word altijd netjes en correct geholpen. Van mij krijgen ze een dikke 10.
Attent en zorgzaam en altijd behulpzaam
Wat een fantastische ervaring om hier een auto te komen. Vol vertrouwen reden wij weg en tot nu toe zijn wij ook reuze blij met onze prachtige auto (volkswagen Caddy). Henny neemt de tijd, legt van alles uit en geeft de tijd. De rit van 2.5 uur heen en 2.5 uur terug zullen we zo weer nemen, mochten wij ooit een nieuwe auto willen.
I chose to drive 1.5 hours from home to bring my car here for its service, because I trust them to do a good job and not rip me off in the process. Indeed, as well as the service, it had a non-functional door lock: they had the spare part in stock, and fixed it quickly and efficiently.
Goed en prima geholpen volgens afspraak
Goed en snel geholpen, ook bij onverwachte spoedjes.
Goede en betrouwbare service!
Ik kreeg meteen een vertrouwd gevoel bij het uitzoeken van de auto. Alles werd keurig uitgelegd. En een goede, snelle afhandeling naar het kopen van de auto toe. Nog 1 jaar BOVAG garantie is erg prettig. Ik zou anderen ook deze vakgarage aanbevelen.
Snel geholpen Duidelijk en meedenken Gewoon goed
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Topservice
Ik nam contact op met Henny via markplaats met een inruil om een caddy van hem te kopen. Hij reageerde snel, gaf een eerlijke ruil en toen ik naar de caddy ging kijken, was hij zo goed als beschreven
ik heb zeer goede ervaring met autovakmeester van de Laar, zowel met aankoop en service en onderhoud.
Goed en correct.