Zeer goede ervaring! Erg snel, denkt mee en laat zien/verteld wat hij tegenkomt tijdens het onderhoud.
Er wordt nagekomen wat er is beloofd. Punctueel.
Mijn ervaring is uitstekend
Komt afspraken na. En ik ben zeer tevreden over prijs en kwaliteit
Prima garage !
Heeft het probleem snel en vakkundig opgelost.
Zoals altijd , weet netjes geregeld. Zeer betrouwbaar bedrijf
Doet wat nodig en wenselijk is en dit ook nog in goed overleg!!
Camper voor gr beurt naar Autovak lingewaard geweest goede service en alles is gedaan zoals afgesproken.
Altijd een fijn contact. Uitstekende service. Er wordt altijd actief meegedacht en aanbevelingen gegeven. Leenauto beschikbaar. Duidelijke communicatie
Fijne garage!
Goed geholpen alles vakkundig uitgevoerd zelfs gratis set ruitenwissers gekregen
Professioneel en vriendelijk. Al jaren klant
Duidelijke communicatie, goed werk. Persoonlijk. Altijd het gevoel dat Sebastiaan en zijn mensen een stapje extra doen.
Goed geholpen, vriendelijk en nette prijs
De schade is prima hersteld. Leenauto gekregen.
Fijne omgeving! Voelt als thuis.
Goed geholpen, fijne mensen
Attent en complete service, en de auto ook nog eens gewassen!
Al jarenlang vaste klant en altijd perfect geholpen! Top bedrijf!
Deskundig,goedkoop en eerlijk
Sinds jaar en dag mijn adres voor auto onderhoud.
Industriestraat 11
6851 EM Huissen