Auto voor APK en onderhoudsbeurt gebracht. Bij ophalen op het einde van de dag bleek er ineens een probleem te zijn met de verwarming. Omdat we de auto de dag erna echt nodig hadden hebben ze dit dezelfde dag nog opgelost en zelfs doorgewerkt na sluitingstijd. En uiteindelijk nog de auto bij ons thuis gebracht ook. Top service!
Super goede service
Sebastiaan en medewerkers doen gewoon een stap meer dan andere autobedrijven en mede daarom hebben zij minstens recht op de naam "Autovakmeester" en autobedrijf Lingewaard blijft gewoon betaalbaar.
Zeer goede en behulpzame eigenaar en monteurs. ruim 6 jaar klant, Alle reparaties gehad en zijn gedaan, bijna alle mankementen in 1 keer gevonden en verholpen.
super service, goed team, meedenken waar mogelijk, prijs en kwaliteit prima!! zeker een aanrader om daar je auto voor onderhoud en reparatie te brengen. Mijn ervaring van autovakmeester.nl team Lingewaard/Huissen is voor de zoveelste maal weer als zeer positief ervaren!!
Al de keren dat ik geweest ben wordt ik altijd op een prettige en vakkundige manier geholpen. Het geeft een vertrouwd gevoel, je wordt niet bedonderd.
Goede garage, fijne service en denken graag met je mee. Vriendelijk geholpen en snel weer gerepareerd. Top!
zeer snel geholpen en probleem opgelost.
Goede en snelle service! Vakkundig geholpen tegen een prima prijs. Hier heb ik nooit het idee dat er werkzaamheden zijn uitgevoerd die niet noodzakelijk waren. Een eerlijke garage tegen een eerlijke prijs. Zeker een aanrader!
Goede communicatie en klant vriendelijk
Zoals altijd snel, efficient, vakkundig, prijsbewust en vriendelijk.
Altijd vriendelijk en duidelijk. Een aanrader.
Snel geholpen, zo klaar, goede en duidelijke uitleg
Altijd vakkundig en professioneel!
Mijn ervaring met garage Lingewaard is bijzonder plezierig en vakkundig direct. Direct contact over mijn problemen worden goed opgepakt en opgelost.
Ik gebruik hun service al 10 jaar, geen klachten
Vakkundig en snelle service,zeer klantvriendelijk.
Prima behandeld
Industriestraat 11