Accu was op. Accu is op locatie vervangen. Afspraken worden nagekomen en betrouwbaar!
Vakkundig en vertrouwd
prima snel en goed geholpen
Snel geholpen, denk't mee en niets is teveel..
Gewoon goed
Service met een hoofdletter. Klantvriendelijk met hoofdletter.
Snelle deskundige Service en altijd meedenke over duurzame oplossingen.
Dankzij het onderhoudsplan is mijn auto weer helemaal in topconditie.
Fijne ontvangst, heldere uitleg en eerlijk.
Dienstverlening staat bij hun hoog in het vaandel, super!
Behulpzaam en snel geholpen, waardoor mijn probleem erg goed, vakkundig en snel was verholpen!
Vriendelijk, vakbekwaam, kan op korte termijn afspraken maken. Prijstechnisch zeker concurrerend.
Kom graag bij deze garage met onze auto's
vakbekwaam
Goede communicatie over resultaat APK en zinvol advies over verder onderhoud.
Dit bedrijf vaart op eerlijkheid.
Dit bedrijf is altijd bereikbaar voor advies, hulp en reparatie bij problemen van welk automerk dan ook, waarbij de medewerkers de juiste vakkennis, enthousiasme en inzet hebben om uw auto in topconditie af te leveren.
Weer zeer goed geholpen. Goede communicatie en prijs. Kom hier nu al ca. 8 jaar met beide auto's.
Altijd vriendelijk en goede service
Professioneel en vriendelijk autobedrijf. Ik blijf hier terugkomen.
Deskundigheid en vriendelijkheid zijn top en de prijs/kwaliteit zijn goed op elkaar afgestemd
Ik ben zeer tevreden over deze garage. Het personeel is erg klantvriendelijk en kundig.
Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, en goede service. Tot de volgende keer!
De klant wordt gezien en de auto wordt nagekeken. Je hebt van die bedrijven die je alles gunt, omdat ze zijn zoals ze zijn: heel goed en geen flauwekul.
Bij deze garage word ik altijd goed geholpen. De service is uitstekend en de reparaties worden goed uitgevoerd!
Industriestraat 11
6851 EM Huissen