Weer goed op weg geholpen.
Goede garage met goede service. Deskundigheid en vakmanschap zijn in orde. Transparante communicatie. Heel fijn!
Helemaal goed
Van alle merken thuis. Eerlijk advies, uitstekende kwaliteit van de werkzaamheden, normale prijzen.
Altijd heel goed en netjes geholpen zou het iedereen aanbevelen.
Keurige garage!
Altijd snel geholpen. Zeer vakkundig en eerlijk.
Ik kom hier al een tijdje en wordt altijd netjes te woord gestaan. Goede communicatie en nette prijzen. Zeker een aanrader.
Ik wordt in de Autovakmeester Lingewaard garage altijd op nette manier geholpen en te woord gestaan met betrekking tot mijn auto ( problemen ) . Alles aan mijn auto wordt vakkundig gedaan en ik ben er zeer tevreden over , geen behoefte om over te stappen naar een andere garage .
Plezierig en vertrouwd
Eenvoudige garage, maar je wordt uitstekend geholpen.
Maak gebruik vh onderhoudsplan en hebben een nieuwe auto gekocht. Keurig in onderhoud bij Sebastiaan - al 11 jaar trouwens...
Vakkundig eerlijk en behulpzaam. Bellen netjes op als er iets meer aan de auto is. Ze nemen alle tijd voor je. Echt een aanrader voor iedereen.
Vriendelijk en deskundig bedrijf. Goede service.
Een betrouwbaar en professioneel adres!
goede service, aardige mensen, verstand van zaken.
Komen afspraken na. Denken mee. Gaan uit van de klant. Goede adviezen. Concurrerende prijzen. Passie voor hun werk. Chapeau!!!
Goed werk geleverd, volgens afspraak, snelle service en duidelijke terugkoppeling
Zoals andere bezoeken een prima service en vriendelijke mensen. Wij vinden het geen probleem om van Duiven naar Huissen te rijden voor een controle beurt.
Wij hebben hier ca. 8 jaar, twee auto's in onderhoud naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie, goeie prijzen, betrouwbare garage.
Komt altijd z'n afspraken na en is zeer vriendelijk.
Kon direct terecht met accu probleem en dat werd goed verholpen.
Perfect zoals altijd!
Auto brengen, belletje hoe het ervoor staat en ophalen... En ook nog een leenauto gekregen! Tnx weer!
Industriestraat 11
6851 EM Huissen