Ervaren eigenaar/monteur die meedenkt. Hij wijst op eventuele problemen die eraan kunnen komen op langer termijn. Behulpzaam eb gul met adviezen
Kom er al jaren naar volle tevredenheid. Eerlijk, betrouwbaar. Goede prijs / kwaliteit en service! Woon tegenwoordig in het Oosten van het land, maar breng de auto hier nog steeds voor onderhoud. Gewoon doen!
We zijn de laatste keer fantastisch geholpen met een schade!
Al jaren een zeer tevreden klant
Bij het oppompen van mijn banden erachter gekomen dat 1 band wel erg zacht was ten opzichte van de ander banden. Even langsgereden omdat ik een lange reis die dag voor de boeg had en zeker wilde weten of mijn band niet lek was. Maakte gelijk even tijd. Bleek een spijker in te zitten. Ik had mazzel want ze konden hem nog plakken. Werd meteen geregeld. Ik ben veilig met de kids op de bestemming aangekomen. Altijd fijne oprechte service.
snel en efficiënt
Kwaliteit, ervaring betrouwbaar en zeer goede service
Sorry, tienen deel ik niet uit (kreeg ze vroeger ook nooit op school), maar Autobedrijf Lingewaard is een absolute topgarage met tarieven die je bijna niet gelooft, zeker gezien de prijzen die de merkdealers hanteren plus de smoesjes dat er weer iets vervangen moet worden. Als leek heb je hier geen verstand van en volg je het advies op met als gevolg een peperdure rekening. Sinds ik het onderhoud bij Autobedrijf Lingewaard laat uitvoeren, hoef ik geen angst meer te hebben voor "onverwachte" en prijsopdrijvende zaken. Nog geen moment heb ik me bij Autobedrijf Lingewaard bedonderd gevoeld. Altijd prima service en duidelijke uitleg over de toestand van mijn auto. Pluspunt is ook het onderhoudsplan voor ongeveer € 20,-- per maand, inclusief met pech bij onderweg. Met dit contract spaar je waardoor de servicebeurten geen aanval op je budget doen. Een aanrader. En de monteurs Thierry en Sebastiaan weten door het contact precies hoe het er met de auto voorstaat en komen met betrouwbaar advies als er toch iets vernieuwd moet worden, Don
Auto naar Autovakmeester Lingewaard gesleept met een defecte koppeling. De volgende dag ben ik netjes gebeld met een raming van de kosten. Een dag later was de auto al klaar. Kosten nog iets lager uitgevallen dan initieel berekend. Originele onderdelen gebruikt en nog steeds was de prijs was aanzienlijk laag het dan bij de merkdealer. Goede service, kwaliteit en prijs. Wat wil je nog meer!
Wij worden altijd goed en zeer vriendelijk geholpen. Een en al lof voor deze garage
Klantvriendelijk, goede advisering en bijzonder snel geholpen, zodat ik weer veilig de weg op kon.
Komt afspraken na, en reparatie door vakmensen
In alle opzichten naar wens
Deskundig, vriendelijk en gunstig geprijsd
Altijd vriendelijk en goed geholpen altijd klasse!
Homokineet gerepareerd
Distributieriem snel en efficiënt vervangen - audi a6
Snelle vakkundige service. En tegen een prima prijs!
Top garage, alle problemen snel opgelost en goede service
Mijn bezoek aan het bedrijf als zeer prettig ervaren. Deskundig personeel en zeer vriendelijk.
Perfecte reparaties voor een nette prijs!
Vriendelijk en betrouwbaar, duidelijke afspraken, belletje over kosten voor er iets gebeurt. Auto onderhoudsplan is een aanrader!
Onze VW Up voor onderhoud gebracht had relatief weinig kilometers gereden, kreeg daar een eerlijk en prima onderhouds advies over aanmerkelijk minder kosten vanwege de weinig gereden kilometers. Autovakmeester Lingewaard doet zijn naam eer aan zeer vakkundig en vriendelijk maakt ook niet uit met wat voor merk auto je komt. TOPPY
goed kwam voor revisie dynamo
Industriestraat 11
6851 EM Huissen