Wederom blijkt dat ik bij een professionele garage klant ben! Dank je wel!
Het onderhoud aan de auto was netjes en deskundig uitgevoerd. De service was prima en zeer betrouwbaar en het personeel was vriendelijk.
Bij pechgeval zeer snel geholpen, prima garage
Autovakmeester Lingewaard zegt waar het op staat en zegt dus niets als er niets te melden is. Wat gedaan moet worden is altijd gedaan. Integer en betrouwbaar is mijn ervaring
Netjes!
ik kwam zonder afspraak maar werd toch gelijk geholpen
Beide fuseekogels moesten worden vervangen van mijn VW Transporter T4. Vooraf netjes een prijsopgave gekregen en ik kon al vrij snel bij ze terecht. Alles is volgens plan door Autovakmeester Lingewaard vakkundig hersteld. De auto rijdt weer perfect. Al met al krijgen ze van mij een dikke 10!
Komt na wat hij beloofd tegen de afgesproken prijs… Goede service met persoonlijke aandacht.
2 lampen vervangen, mooi en snel gedaan
Vriendelijk, behulpzaam, vakbekwaam.
Perfecte behandeling, service en vakkennis.
Beste advies op maat en vakkundig aan het werk. Dan moet je bij Autobedrijf Lingewaard zijn!
Altijd oké service, met oog voor de kosten.
Afspraak gemaakt voor sevicebeurt netjes gebeld de auto was keurig op de afgesproken tijd klaar geen bijzonderheden gemeld zeer scherpe prijs voor de onderhoudsbeurt.
Vakmanschap, een top garage!
Zeer goede garage met goed personeel
Omdat ik tevreden ben
snel en goed
Vakmensen die hun vak begrijpen
De gevraagde werkzaamheden werden volledig en ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Daarbij geen verassingen, ook niet op de factuur. Inderdaad, een Autovakmeester.
Zie boven
Zoals altijd konden we snel terecht om de reparatie uit te laten voeren. We werden netjes gebeld over hetgeen er aan de hand was plus de kosten die de reparatie met zich mee zouden brengen. Erg fijn!
Zoals gewoonlijk zijn we vandaag weer goed geholpen(APK en grote onderhoudsbeurt).
Bedankt voor de goede service
altijd goede service. altijd een leenauto mee.
Industriestraat 11
6851 EM Huissen