Fijne mensen, snel geholpen. Heel transparant.. Bellen direct als er meer moet gebeuren dan is afgesproken.
Ik gebruik deze garage al meer dan 10 jaar. Vandaag olie en remblokken vervangen. Altijd de beste prijs en snelle service.
Prima service en altijd heldere uitleg.
Werd gebeld als men opnieuw zag dat een onderdeel niet goed was en gevraagd of deze vervangen mocht worden.
Na vervanging van remblokken en schijven was er sprake van een storend geluid bij het gebruik van de remmen......Inspectie van garage gaf aan dat de Bosch materialen die gebruikt waren onvoldoende hun werk deden. Alles is nogmaals kosteloos vervangen...APK gekeurd en een blije eigenaar van de Skoda Yeti die de service optimaal kan waarderen.... Dank voor het herstel en jullie extra werkzaamheden..... optima forma
Ik kan weer veilig de weg op. Vriendelijk personeel. Onder genot van een bak koffie was de auto weer goed gekeurd zoals verwacht door professionele monteurs.
Goed en snel geholpen voor een goede prijs
Vakbekwaam, aardig, eerlijk en een schappelijke prijs. AANRADER !!!
.Perfect geregeld met het onderhoudsplan
Klantvriendelijk, uitstekende Service zeer goede afspraken en kwaliteit vakmensen
Aandacht voor de klant. Dit geeft me vertrouwen, en zo kon ik elke keer, wanneer nodig, terug
Men staat je altijd vriendelijk te woord. Men wordt snel en vakkundig geholpen. Mijn favoriet al meer als 10 jaar Prima prijzen.
Toppertje
Ze hielpen me snel, denken met je mee
Aanvraag voor reparatie lekkage snel in behandeling genomen....geluid dat ontdekt werd tijdens het rijden werd verder onderzocht en verholpen. Tussentijds contact gaf de noodzaak aan van vervangen essentieel onderdeel.
Zowel prive als zakelijk ben ik klant bij Autobedrijf lingewaard. Hier wordt altijd vakkundig en tegen nette prijzen aan onze auto’s gewerkt. Zeker een aanrader..
Eerlijk advies vakmanschap prima prijs kwaliteits verhouding. Voor mij Top garage
Goede service er wordt echt geluisterd als je vragen hebt .
Reden bezoek: APK + grote beurt + nieuwe banden. Alle communicatie was zeer transparant, duidelijke offerte, twee keer telefonisch contact tijdens de dag en na afloop samen de remschijven bekeken die vervangen waren. Zo was helemaal duidelijk wat en waarom het vervangen moest worden. Afhandeling snel, kosten overzichtelijk en prima prijs. Fijn contact met de medewerkers en allemaal erg relaxed. Aanrader.
Altijd zeer goed. Al ruim 10 jaar
Uitstekende service, beste universele garage van de streek.
Toyota-dealer zag weinig heil in onderhoud 20 jaar oude Avensis. "U bent financieel beter af met een jonger exemplaar, dan bent u goedkoper uit en krijgt u ook nog eens € 750 bij inruil". En dat voor een wagen die mij nog geen minuut in de steek heeft gelaten op wat accuproblemen na. Gelukkig denkt Autovakmeester Lingewaard er anders over. "Prima auto, beter worden ze anno 2022, ondanks alle elektronische snufje van nu, niet meer gemaakt", gaf de monteur na een vluchtige inspectie aan. Ja, dan is kiezen tussen inruil en apk/onderhoud niet zo moeilijk meer. Mijn door de dealer afgeschreven oude brik kwam moeiteloos door de keuring en qua kosten voor onderhoud viel er voor de Autovakmeester ook niet veel te verdienen. Dit zijn eerlijke meedenkende vakmensen. Logisch dat ik volgend jaar weer terugkom bij deze garage in Huissen.
Duidelijke uitleg over de reparatie, vriendelijke benadering
Industriestraat 11
6851 EM Huissen