Zeer deskundig en betroubaar adres..
Bij de kleine beurt en apk heb ik ook de piepende remmen aangekaart. Dit is niet zomaar op te lossen en ze moesten dus vervangen worden. Blij verrast was ik, toen dit onder de garantie bleek te vallen. En dat dat pas een paar weken later kan, is dan helemaal niet erg. Blij met oprecht advies en hele goede service.
Na wat omzwervingen met een probleem met onze bedrijfsbus per toeval bij Sebastiaan terecht gekomen. Diagnose gesteld en opgelost. Wij kunnen weer door!
Nette garage
Zeer vriendelijke personeel en weten wat ze doen. ga zo door mannen!
Perfecte en eerlijke garage
Netjes en vakkundige reparaties. Fijne leenauto mee gehad. Altijd vriendelijke behandeling en voede adviezen
Laagdrempelig contact. Altijd tijd voor de klant. Goed meedenken en advisering
Wij zitten nu 2 jaar bij dit Autobedrijf voor het onderhoud van onze Hyundai en zijn zeer tevreden met hun professionele service! De automonteurs van Autobedrijf Lingewaard zijn zeer kundig, klantvriendelijk, betrouwbaar en werken snel. Als er tussendoor iets aan de hand is kun je gelijk terecht.
Snel,vakkundig en niet duur
Top service
Reëele prijzen en meedenken met de klant!
mijn dochter had probleem met afgebroken spruitstuk bouten van de fiat 500 dit is perfect opgelost door reparatie echt een toppers daar bij de garage
Sebastiaan Fellinga legt goed uit wat er gaat gebeuren, wat nodig is en wat (nog) niet.
APK nodig, ging vlot en duidelijk zoals altijd. Tot de volgende.
Kom hier nu al heel lang 15 jaar prima bedrijf
Ondanks het behoorlijke bedrag dat het onderhoud koste ben ik toch tevreden over het eindresultaat.
Zie bovenstaande.
Snel en netjes!
Altijd netjes en vriendelijke geholpen.
Bij Autobedrijf Lingewaard worden al meerdere jaren mijn auto's goed onderhouden. Netjes te woord gestaan, je wordt meegenomen in het proces en krijgt inzage in wat ze doen. Ik ben zeer tevreden met de service, oplossingsgerichtheid en kennis van zaken. Je merkt dat de eigenaar liefde heeft voor z'n vak.
Mijn auto gebracht voor onderhoud. Alles netjes uitgevoerd volgens het onderhoudsplan!
Altijd goed advies en extra service uitgevoerd zonder extra kosten. Topbedrijf!
Industriestraat 11
6851 EM Huissen