De auto's zijn in goede handen. Er is goede communicatie en leuke bijkomstigheid is het enthousiastme over de auto's. Ze hebben echt liefde voor de zaak en het werk.
Snelle reactie. Deskundig. Uitleg over de reparatie.
Ervaring is prima.
Snel, netjes, vriendelijk en juiste prijzen!! Aanrader.
Je kan hier altijd terecht voor goede service en reparatie / onderhoud met kwaliteit!
Snel vakkundig en niet duur
Zoals altijd helemaal goed
Heel goed
Zoals gebruikelijk weer uitstekend geholpen.
Zo als altijd fantastisch, kundig en prijs kwaliteit is prima! Hele fijne mensen!
Meteen geholpen. Vervangend onderdeel was gelijk voorhanden.
Ik kon voor airco snel terecht. Prima werk geleverd en duidelijke uitleg en heel vriendelijk.
Onze VW UP moest voor APK. Alles perfect gecontroleerd en waar nodig noodzakelijke reparaties uitgevoerd. En dat weer vakkundig en tegen een scherpe prijs uitgevoerd TOPPIE
Bestelde onderdelen binnen 6 uur geleverd
Altijd eerst gebeld worden wat deproblemmen zijn en dan goed herstellen,zeer tevreden
Vakmannen!!
Mijn auto langsgebracht voor een APK keuring en kon deze binnen 1,5 uur weer ophalen. Echt aan te raden autobedrijf.
Bedrijf met zeer enthousiaste medewerkers die ons een goed gevoel heeft gegeven en vakkundig werk heeft afgeleverd
Goede service, duidelijke communicatie en leenauto gehad
Snel, vakkundig en betrouwbaar.
Gewoon een goede en betrouwbare garage. Fijn contact met eigenaar. Korte lijnen in de communicatie en goede service.
Deze garage is echt super. Een van de weinige eerlijke garages die ik ken. Daarnaast kwalitatief supergoed.
Goed en snel service, en lekker koffie
Industriestraat 11
6851 EM Huissen