Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
voor een apk afspraak gemaakt overal waren lange wachttijden maar kon heel snel bij Paul terecht. Heel goed geholpen op de afgesproken tijd. is een garage met no nonsens cultuur.
25 June 2026
Patrick
roermond
Paul Autoservice is een eerlijke en betrouwbare garage. Altijd duidelijk over de prijs, geen onverwachte kosten, en het werk wordt vakkundig uitgevoerd. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Goede service, snelle afhandeling en een prijs die klopt met wat vooraf is afgesproken. Absoluut een aanrader
14 August 2025
Naher
Roermond
Distributieketting moest vervangen worden maar door de drukte en ziekte monteur duurde het een paar weken voor er aan kon worden gewerkt. Gedurende deze tijd heb ik kosteloos een leenauto tot m’n beschikking gehad! Toen mijn auto klaar was kon ik mijn gewassen auto ophalen en was de prijs lager dan begroot was! De eerlijkheid van dit bedrijf straalt ervan af en dat is wat iedereen zoekt als er wat aan je auto mankeert! Gewoon super!
13 June 2022
Peter
Roermond
Kleine reparatie werd meteen verholpen. Kortom een top garage met geweldig personeel!
7 October 2021
Maud Leclair
Posterholt
Nog altijd blij met deze garage. Altijd bijzonder vriendelijk, nooit onverwachte reparaties. Super bekwame monteurs, kortom helemaal top.
6 January 2021
Susan
Posterholt
Al jaren ben ik een tevreden klant. Altijd goed en snel geholpen. Prima kwaliteit - prijs verhouding. Ik eb al 14 familieleden, vrienden en kennissen doorverwezen, zijn allen klant geworden en zeer tevreden. Binnenkort nummer 15. Ga zo door team Paul Moonen Autoservice Roermond.!!!
8 August 2020
Gerben
Melick
Erg tevreden over mijn nieuwe geleverde auto. Top service!
Aanschaf gebruikte auto
19 July 2020
Maud
Posterholt
Langs geweest op locatie, moest maar mailen voor een prijsopgave, deze na 5 dagen pas ontvangen. Vervolgens nog een vraag gesteld waar enkele dagen overheen gingen voordat een antwoord kwam. Uiteindelijk gevraagd wanneer een afspraak kan worden ingepland voor APK, grote beurt plus vervangen remschijven en remblokken (voor en achter). Vervolgens niks meer vernomen. Bijna 2 weken bezig geweest zonder succes.
N.v.t.
Beveelt niet aan
23 April 2020
T
Melick
Niet te duur, heel betrouwbaar, geweldige service. Geen enkele andere garage komt nog aan mijn auto!!!
3 February 2020
Rob