Service op en top
Klantvriendelijk, kundig en betaalbaar
Goede uitleg en verloop
Geen duidelijk afspraken met de garages waardoor bijna ruzie is ontstaan over wat er voor zo’n bedrag gedaan wordt en wat niet. Garage eigenaar ook niet tevreden over deze website en het leveren van werk via hun
Meedenkend en altijd behulpzaam.
Auto voor Apk gebracht, bleek accu defect. Deze was niet op voorraad bij leverancier dus meteen netjes een leen auto gekregen.
Patrick en Paul staan je altijd met een goede dosis humor en vriendelijkheid te woord en geven oprecht en eerlijk advies.
Goede service. Leen auto was geen probleem!
Wordt tijd genomen voor persoonlijk te woord te staan. Al jaren vaste klant met meerdere auto's van verschillende merken. Auto kennis is op en top bij de heren.
Beide heren werken netjes en goed, komen afspraken na en zijn kundig en gedreven. Kom zeker weer terug.
Kerkstraat 38 A
6267 ED Cadier en keer
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.