Wij zijn al jaren klant en zijn zeer tevreden en hebben nog nooit slechte ervaringen gehad met Ditters. Dit keer was het een reparatie, maar zijn er ook voor onderhoud en APK.
Goedemorgen, Wat fijn dat u al jaren zo tevreden bent over ons bedrijf, we hopen dat u nog lang klant blijft bij ons bedrijf.
Vervanging distributieriem is goed uitgevoerd.
Beste Guido, Bedankt voor uw reactie, fijn dat de reparatie goed is uitgevoerd.
Altijd snel en goed geholpen. Vriendelijke medewerkers die overleggen en uitleggen welke reparaties de auto nodig heeft.
Hoi Resie, bedankt voor uw reactie, fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid naar klanten toe zo waardeerd.
Vakkundige garage
Beste Ronald, wat goed om te horen dat uw onze service en vakkundigheid zo positief beoordeeld.
We zijn wederom super goed geholpen. Erg fijne garage!
Beste Laurens, bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat jullie ons zo waarderen.
Goede dienstverlening
Al jaren prima contact met dit autobedrijf. Deze ervaring is gebaseerd op een opdracht om een auto voor de klant te verkopen. De auto is zorgvuldig bekeken alvorens de keuze is gemaakt om de verkoop opdracht aan te nemen. Dit onderstreept dat men enkel auto's verkoopt waar men volledig achter staat. Er is op een persoonlijke en fijne manier afstemming gevonden over de verkoopvoorwaarden. Uit ervaring kan ik zeggen dat zowel voor een verkoopopdracht als voor reparatie dit autobedrijf een aanrader is.
Hoi Niels, Bedankt dat u ons bedrijf aanraad naar andere mensen toe.
Goede service, vakmensen!
Hoi Claudia, Bedankt voor uw positieve review.
Al van het begin dat ze begonnen zijn met de garage al klant.de eigenaren en vooral hun eerste monteur weten wat ze aan de auto moeten doen en geven duidelijkheid over wat er gebeuren moet.dit wordt op een professionele wijze uitgevoerd. Al die jaren dat ze hun werk doen nog nooit problemen gehad met de auto en de monteurs gehad.ga zo door ik denk dat het niet veel beter kan.
Hoi Frans, Wat fijn om te horen dat u al jaren zo tevreden bent over ons bedrijf.
Wij zijn al jaren klant bij deze garage. Ze denken altijd met je mee als er iets vervangen of gerepareerd moet worden. Zeer deskundig en niet te vergeten erg vriendelijk en behulpzaam.
Hoi Igmar, Bedankt voor je review, wat goed om te horen dat je onze deskundigheid en klantvriendelijkheid zo waardeerd.
Steeds een zeer professionele benadering van mijn vragen ervaren. Mijn auto-onderhoud is bij hen in zeer goede handen. Absolute aanrader!
Hoi Jos, Wat goed om te horen dat uw auto bij ons in goede handen is. We hopen deze service nog lang aan u te kunnen blijven bieden.
Top.
Hoi Benny, Bedankt voor uw reactie, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en medewerkers.
Prima service en vriendelijke personeel.
Hoi Hettie. Bedankt voor uw positieve review over onze service en medewerkers.
Al jaren vaste klant bij deze garage. Altijd fijn en vriendelijk contact. Wordt er snel geholpen. Denken mee over issues qua vervangen of repareren.
Zeer vakkundig en vriendelijke mensen.
Hoi Els, Wat goed om te horen dat u onze vakkundigheid zo positief beoordeeld.
Klantvriendelijk, hulpvaardig, redders in nood. Na autopech gestrand en behoorlijk overstuur, maar de vakmensen bij Ditters&Schweckhorst hebben het perfect opgelost en mij alle zorg uit handen genomen. Zo blij mee. Auto gehaald en gerepareerd binnen een week, in vakantie-tijd. Rijdt weer als een tierelier. Ook niet onbelangrijk, tevoren een prijsindicatie zodat je niet voor een vervelende verrassing komt te staan. En naast dit al gewoon ook heel vriendelijke mensen.
Hoi Martine, Vervelend dat u gestrand bent met u auto, maar fijn dat wij u zo snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Top service,meedenken en flexibel. Prijs/ kwaliteit is goed.
Hoi Bas, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf.
Een auto laten maken/onderhouden kost vandaag de dag al genoeg, het is dus erg prettig dat dit dus op een eerlijke en nette manier gebeurd. Wij zijn zeer tevreden.
Beste Dennis, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.
Freek,Leon en medewerkers zijn vriendelijke en fijne mensen. Top service.
Beste Monique, Bedankt voor uw positieve review.
vakkundig, vriendelijk, altijd in voor advies.
Hoi Henk, Bedankt voor uw review, fijn dat u onze service zo waardeerd.
Snel en goed geholpen!
Prima service en snelle afhandeling van de aircoproblemen
Hoi Sonja, Fijn om te horen dat de aircoproblemen naar tevredenheid zijn opgelost.
Hele fijne garage ik kom hier zeker terug.
Beste Stan, Bedankt voor uw positieve review.
Doen wat ze moeten doen
Een dikke 10,voor de Direktie en alle medewerkers.
Beste Bennie, Bedankt voor de goede waardering voor ons bedrijf!!!
De Hogenkamp 19
7071 EC Ulft