Klantvriendelijk en vakkundig.

Mijn ervaring is als er een probleem is wordt er in goed overleg vakkundig alles prima afgehandeld. Komen afspraken goed na en een prettige samenwerking is zeker een pluspunt.

Uitstekende service!

Jullie staan altijd voor mij klaar en geven eerlijk advies! De Toyota rijdt top! Bedankt!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd klantvriendelijk en correct

zie boven

• Reden bezoek Andere reden

Snelle en uitstekende service

We waren op zoek naar een andere auto, zagen een auto die ons wat leek op internet en binnen een week stond de auto bij de garage. Helemaal naar wens en werd prima afgeleverd.

Deskundig en snelle service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede en betrouwbare service! Een echte aanrader

We gaan al jaren naar dit bedrijf, en worden altijd goed geholpen! Super bedrijf, echt een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, betrouwbaar en bekwaam bedrijf. Hier ben je geen nummer maar kennen ze de klant nog bij naam. Ze denken mee met de klant. Een voorbeeld voor veel andere garages !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het een goed en betrouwbaar bedrijf is, je wordt er eerlijk behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geschoold personeel goede service meedenkend geen van 8 tot 5 mentaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf men hier begrijpt wat service inhoud!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij al enige jaren zeer tevreden klanten zijn

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat het een klantvriendelijk bedrijf is, waar naar de klant geluisterd wordt.En je voor kleine reparaties als het mogelijk is gelijk geholpen wordt. En de koffie klaar staat tijdens het wachten.En goed advies krijg voor het inruilen voor een nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dat we goed en netjes worden geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf er geen betere is

Over Autovakmeester