altijd goede service en kwaliteit

altijd netjes geholpen

Super snel geholpen

Na een schade heeft van der Locht deze heel snel opgeknapt.

Zeer goede service .

Snelle behandeling van problemen en deskundig advies.

Vakmanschap met standaard maatwerk

Alles krijgen ze gemaakt!

Goed vakmanschap

Goeie ervaring, altijd

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Bij van de Locht sta je nooit in de tocht!

Snelle en goede deskundige service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

altijd heel goed met auto's kopen, nakijken enz.

ben erg tevreden en daarom ook al 10tallen jaren klant. bij pech snel geholpen, kleine dingetjes snel opgelost.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service waar we al 30 jaar van mogen genieten.

Dat je gewoon je auto er heen brengt. En dat je zeker weet dat het fatsoenlijk gemaakt wordt. Geen poespas, geen bla bla.

• Reden bezoek N.v.t.

Heel tevreden met alles

Altijd de auto gekocht en staat altijd klaar voor stukken of onderhoud

Super service vakkundig snel

Ondanks dat ik mij had vergist in datum toch geholpen.

Uitstekende service

Een afspraak maken is altijd erg eenvoudig. De servicebeurten worden deskundig uitgevoerd. Vaste klanten kunnen op rekening betalen hetgeen lang niet overal kan. Prima garage.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles was duidelijk en informeel

Duidelijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Altijd meedenkend, vriendelijk en kundig

Of je nu komt om je auto in te ruilen, APK, winter-zomerbanden of klein technisch probleem: je wordt altijd netjes, vriendelijk, kundig te woord gestaan en geholpen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Gewoon een goed bedrijf dat zijn afspraken na komt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Servicegericht denken en handelen kan echt beter!

Ik neem aan dat ze technisch professioneel goed werk verlenen, daar betaal ik tenslotte ook voor. Dus dat is het minste dat ik van professionals mag verwachten. Maar waar ik niet voor wens te betalen is het vervangen van een reclame-kentekenplaathouder. En al helemaal niet wanneer dat ongevraagd gebeurt en ik het enkele dagen later zie en het een voldongen feit is. Daar baal ik behoorlijk van als ik heel eerlijk ben. Ook het ophalen/afleveren was niet prijzenswaardig. Ik ben niet gebeld, terwijl ik zat te wachten om nog naar een afspraak te kunnen… werd ik niet blij van dus. En bij de oplevering heb ik moeten vragen naar iemand die mij kon vertellen hoe en wat… ook niet wat ik zou wensen. Ik wil uitleg en openheid als klant! Bij vertrek heb ik nog zeker 10 minuten in het donker staan stoeien met de fietsdrager die gedemonteerd en onnodig los van de trekhaak was gehaald. Tot slot in de auto, ik heb geen idee waarom dat zou moeten, maar alle gordels zitten dat aangespannen in de sockets… heel irritant wanneer je instapt, want dat zie je niet direct. En instellingen in de boordcomputer die veranderd zijn… waarom verander je dat?! Ik denk dat Van der Locht ECHT nog wat kan leren op gebied van service en pro-actief klantgericht denken! Ik hoop dat ze dit als een welgemeend GOED ADVIES beschouwen!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd positief en gezellig en deskundig

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima ervaringen

Zeer deskundig, vriendelijk, prima service !

Topservice

Eerlijk, betrouwbaar, geen onverwachte kosten die niet vooraf bekend waren. Heldere communicatie over herstelpunten. prettig in contact

snel en kwaliteit

Handig voor mij omdat ik in de buurt werk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en eerlijk afgerekend

Deze garage wilde mij gelukkig WEL helpen! Er is veel tijd aan mijn auto besteed en meerdere zaken zijn gecontroleerd. Uiteindelijk is alleen het herstellen van een contactpunt doorberekend, wat ik netjes vind. Het probleem bleek lastig te herleiden en ze hebben hier serieus naar gekeken. Als tip wil ik meegeven dat ik het fijn had gevonden om tussendoor iets beter op de hoogte te worden gehouden. Ik moest nu zelf een paar keer bellen om te vragen naar de status en of mijn auto al klaar was.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snelle service, vriendelijk en bekwaam

Blij met mijn auto die ik bij Tiny heb gekocht. Was spannend omdat dit de eerste keer was dat ik zelf een auto kocht. Geen spijt van! Ook nu weer terug met vertrouwen voor een beurt en apk.

Vakmanschap

Alles in overleg, komen de afspraken na, klant vriendelijk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Netjes volgens afspraak en met realistisch reparatiebedrag.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hoge kwaliteit en afspraken worden nagekomen

We worden goed en snel geholpen als er problemen met de auto zijn. Reparaties worden snel ingepland en goed uitgevoerd. Fijne garage!

Over Autovakmeester