• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd klaar voor je en geven goed advie
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weten wat je krijgt, snelle service, prettig contact

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Men kwam vanmorgen op locatie om de auto te starten en ik ging meteen mee naar de garage. De accu bleek na meting idd kapot te zijn, helaas was er geen 1 in voorraad. Dit was tegen 10 uur, we spraken af dat men zou bellen wanneer de auto klaar was. Ik dacht aan het eind vd middag, echter om half 2 werd ik al gebeld. Super dat men dit zo snel kon regelen, auto heb ik vanavond nodig. En in deze sinterklaasweek een zak pepernoten erbij heerlijk. Medewerkers, allen bedankt voor de goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met dit bedrijf. Auto had 2 wkn geleden de wintercheck gehad. Helaas begaf de accu het vanwege de eerst winterkou. Auto doet niets meer....morgen/maandag even bellen en ze komen op locatie de accu vervangen. (Ik heb zaterdagavond een mailtje gedaan en ook dat ik maandag zou bellen, kreeg bericht terug terwijl ik dat niet verwachtte in het weekend) Wat een service, super.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al enkele jaren klant bij Dingerink en uiterst tevreden over de dienstverlening.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geregeld! Zelfs voor m\'n classic uit 71

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer kundig en snelle service! aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag onze auto voor de sok keuring gebracht, vriendelijk ontvangst en s middags keurig gebeld dat ik de auto weer op kon halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage. Ze houden van aoto\'s, denken met je mee en geven snel vakkundig advies zonder opsmuk.\r\nRecht toe recht aan, eerlijk en direct. Imn mijn geval, een oude Peugeot 307, houd ik al jaren veilig op de weg dankzij de mannen van Dingerink.\r\nEr zouden meer van deze garages moeten zijn, zag de wereld er een stuk vrolijker uit.;-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf. Altijd uitstekende service en een goede communicatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je tijdig afspreekt is de wachttijd niet lang. Ze zijn altijd vriendelijk! En men heeft verstand van zaken.

Ijsselcentraleweg 1

8014 BK Zwolle