goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, persoonlijke, prettige benadering. Goede hulp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed geholpen , prima bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, laagdrempelig, nuchter, servicegericht en niet duur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant staat centraal, nieuwe generatie wordt steeds professioneler en zakelijker...

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen. Ik ben al meer dan 25 jaar klant en laat mijn auto (verschillende merken) altijd door Dingerink onderhouden. Nooit klachten over gehad. Als je eens iets geks hebt is er altijd wel een gaatje om het op te lossen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In mei 2012 voor het eerst mijn auto naar deze garage in Zwolle-Zuid gebracht. Ik bracht deze jaarlijks naar de dealer, werd veel te duur en autorijden werd voor mij niet leuk meer. Na een goed advies van 2 collega\'s contact gezocht met Dingerink. Dat verliep al heel gemoedelijk en er werd goed naar mij geluisterd. Auto kreeg een kleine beurt en apk en i.v.m .met bijzonderheden werd ik op het werk gebeld. (had ik ook afgesproken) Binnenkort breng ik mijn auto hier weer heen en ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen, zeer gemoedelijk personeel, het is net of je in een dorp bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de kwaliteit de service en de omgang met de klanten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig samenwerken, lijkt wel dorp; gemoedelijk en gevoel dat ze proberen d.m.v. kennis/inzet goede prijs/kwaliteit te leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en laagdrempelig, je doet nooit vergeefs een beroep op hun bereidwilligheid en deskundigheid.\r\nDaar bij moet je voor lief nemen dat een ingeplande afspraak wel een keer kan uitlopen.\r\nZe denken met je mee en gaan altijd op zoek naar de goedkoopste oplossing, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk\r\nEerlijk\r\nKlantvriendelijk\r\nBeschikbaar\r\nBetaalbaar\r\nLaagdrempelig

Ijsselcentraleweg 1

8014 BK Zwolle