perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik hoef nooit een afspraak te maken als er iets met mijn auto is. Het is een familiebedrijf en de klant staat centraal en dat is vandaag de dag nog maar bij weinig bedrijven het geval.Laatst waren mijn boxen van de autoradio kapot en toen is er een monteur naar huis gegaan en heeft daar twee boxen opgehaald en dezelfde avond nog ingebouwd. Dat noem ik nog eens service! Klasse!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Dingerink is een uiterst professioneel, kundig en betrouwbaar bedrijf. Men is altijd op zoek naar een voor de klant zo voordelig en effectief mogelijke manier om een auto te repareren. Daarbij is de gastvrijheid en persoonlijke betrokkenheid bijzonder prettig te noemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, vriendelijkheid is er op vooruitgegaan. voelt vertrouwd aan.overleg en contact is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met garage Dingerink heb ik goede ervaringen. Klant vriendelijk en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij dit bedrijf voor APK en reparaties van mijn oude auto. Goede kwaliteit, eerlijk advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage bedrijf Dengerink, prettige sfeer, komt afspraken na, goede kwaliteit, klantvriendelijke houding, top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goed ervaring met uw bedrijf. vriendelijke behandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel correct vriendelijk meedenkend en kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en oplossingsgericht voor een eerlijke prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar bij APK en distributieriem vervangen goed advies, juiste prijsopgave. Nu APK, onderhoud en banden volgens afspraak. Goed advies en correcte behandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk,duidelijk geen verrassingen, goede afspraken mee te maken. Plezierig bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke garage, toegangkelijk en denkt mee.\r\nKan er altijd terecht ook met spoedreparaties.\r\nWat bij Kwikfit kan........kan ook bij Dingerink. Ik vind het belangrijk een vakgarage in de buurt te hebben.

voldoende, een redelijke ervaring

Ijsselcentraleweg 1