perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk en net bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd vriendelijk
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \'t is zoals gewoonlijk bij de Jager auto\'s weer super geregeld!\r\nMijn vriendin kreeg pech onderweg en kon toch nog op haar werk komen gelukkig.\r\nde Jager gebeld en ze hebben meteen de auto op de ambulance getakeld en hebben deze mee naar Hardegarijp genomen.\r\nAnder vervoer geregeld om thuis te komen en eind van de middag stond de auto weer geheel klaar voor gebruik . . !\r\nDa\'s toch topservice ! ! !\r\nIk raad iedereen de Jager auto\'s aan voor snelle topservice voor een redelijke prijs.\r\n\r\nDank Pieter!
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit voorjaar een mooie auto gekocht bij De Jager.\r\nEen Peugeot 206 CC ( Cabrio)\r\nAnn bijna het einde van de garantieperiode was er een mankement aan de moter. Na overleg met De Jager is hiervoor een afspraak gemaakt en hebben zij dit onder garantie hersteld. Er stond ook direct een mooie vervangende auto gereed tegen een zeer laag tarief.\r\nKortom, een garage met personeel dat zich aan de afspraken houd en om terug te komen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg aangenaam! Je word altijd vriendelijk ontvangen. Zelf Audi s3 gekocht, en deze is netjes afgeleverd. Zonder overleg zijn er zelfs 4 nieuwe banden opgelegd! Echt fantastisch!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De jager vind ik een zeer goed bedrijf. Het personeel is deskundig, vriendelijk, rustig en zeer behulpzaam.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Af en toe zijn er wel schoonheidsfoutjes te bemerken m.b.t. de onderlinge communicatie binnen het bedrijf. Achteraf lost zich dit wel op.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Altijd goed behulpzaam ook als het druk is.\r\nDe mensen die er werken doen hun werk met plezier, wat echt te merken is.\r\nOok voor een goed advies en juiste prijsopgave. Fijne werksfeer!!!\r\nDit bedrijf ziet er goed uit. Ondanks de vele bruggen ziet de werkplaats er netjes en opgeruimd uit! Keurig bedrijf!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren een auto gekocht bij De Jager Auto\'s. Tot twee weken geleden waren we nog onbekend met het bestaan van dit bedrijf. We hebben uitstekende ervaringen opgedaan met dit bedrijf. De inruilprijs was goed en de nieuwe auto scherp geprijsd. De ontvangst was uiterst vriendelijk door de eigenaar zelf. Hij gaf grote blijk van deskundigheid en dacht in alles mee. Ook bleek hij open te staan voor speciale wensen en deed zijn uiterste best om deze te realiseren. Bij de aflevering klopte alles en we kregen naast een volle tank ook nog een bloemetje mee. Sympathieke en deskundige indruk. Alle vertrouwen in mogelijke garantie probleempjes. Zeer aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een telfoontje , was de monteur binnen 5 minuten bij me !\r\nGeweldig. Daarna nog even naar de garage en ook daar ben ik door de monteur voortreffelijk geholpen.\r\nUit eigen beweging ook de klok weet goed gezet. Prima !!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goedeervaringen. Prima samenwerking!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben sinds 5 jaar vaste klant voor apk/ onderhoud/ reparatie...\r\nben vol lof over deze garage...\r\nkan me geen betere wensen...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze auto gekocht en daarna voor de grote en kleine beurten en de winterbanden. De ervaringen hiermee zijn goed.

Stationsweg 35

9254 HA Hardegarijp