Uitstekende service, op tijd gedaan en ze weten hoe ze een 37 jaar oud voertuig moeten onderhouden, topklasse
Ik laat altijd mijn auto hier keuren. Ze zijn altijd transparant en open over de kosten. Het contact is vriendelijk. Ik breng altijd met een gerust hart mijn auto naar deze garage.
Op tijd vriendelijk betaalbaar
afspraak maken was eenvoudig. kreeg telefoontje over de extra kosten die gemaakt moesten worden. net als eerdere keren weer uitstekend geholpen.
Sinds september '24 in het bezit van mijn Peugeot 308. Het contact voor, tijdens en na de aankoop is altijd erg fijn geweest. Door een wisseling in mijn werklocatie ligt het niet meer op mijn route, maar ik doe alsnog graag de moeite om even om te rijden voor onderhoud ipv wisselen van garage
Roland is een topper. Het is echt een fijn bedrijf.
Goed geholpen. 2 nieuwe banden en accu (garantie)
Kordaat en snel
Foede service en bellen vooraf wat het ongeveer gaat kosten.
Snel geregeld Opdracht verholpen naar wens
Vandaag mijn eerste auto gekocht en dit ging zo fijn
Uitstekende reparatie verricht
Gewoon blijf je zelf en alles is goed
Leuk ploegje mensen en zeer behulpzaam
APK met kleine beurt, goed uitgevoerd!
Zeer goed en professioneel autobedrijf.
Er wordt tijdig overlegd wanneer er iets onverwachts moet gebeuren.
Eigenlijk alles waar je op hoopt bij aankoop en service van je nieuwe auto. Ons nieuwe cabriootje werd binnen garantie hersteld op geluid (toch een beetje te veel) en storing van de lambda sonde. Meekijken met de monteur (toch altijd leuk), een duidelijk verhaal over oplossingen en gastvrije ontvangst horen er gewoon bij. Hier kan menig autobedrijf iets leren over service en klantgerichtheid. Dankjewel Pieter en team!
Ik kom al jaren bij De Jager Auto's en word altijd uitstekend geholpen.
Zelfs bijpech met bedrijfsauto snel en vakkundig geholpen betaalbaar betrouwbaar onderhoud. Top Zaak!
Zeer vriendelijk en uitstekend geholpen
Fijne vakgarage, snelle service en vriendelijke mensen die goed meedenken! Top
Zeer vriendelijk en behulpzaam, orettig meedenkend en zeer klant-/service gericht
Super garage! Super nette auto aangeschaft, super goede service. Vakmannen!
Ben zeer tevreden over de makkelijkheid van het maken van een afspraak, vriendelijkheid, communicatie en snelheid. Bedankt. Kom hier zeker weer.
Stationsweg 35
9254 HA Hardegarijp