Top garage

Ik ben heel tevreden over de diensten van De Jager Auto's. Ik heb een mooie, nette auto gekocht, deze werd afgeleverd incl. onderhoudsbeurt, apk en een volle tank en de auto was mooi schoon.

Mijn ervaring met deze garage is zeer positief; we kregen een eerlijk, duidelijk en deskundig advies

Onze ervaring met deze garage is erg goed. We kwamen zonder verwachtingen, maar met een duidelijk doel. Dankzij het eerlijke en deskundige advies voelt onze auto volledig vertrouwd aan.

Al jaren prima in orde

vakkundig en vriendelijk personeel. Altijd klaar om te helpen als er problemen zijn met je auto.

Correct en snel

Snelle analyse van het probleem en dectijd genomen om het te repareren. Bedankt.

Wij zijn weer prima geholpen

Prima service ✅ En perfecte reparatie ✅

Goeie service en niet de hoofdprijs voor reparaties

Ik vind dit een eerlijk bedrijf waar je achteraf niet benadeeld voelt

Altijd vriendelijk en meedenkend geholpen

Ervaring is prima

Mijn ervaring is goed.Vriendelijk en behulpzaam.Houden aan de afspraken.

betrouwbaar en deskundig

zie boven en ook nog lekker dichtbij

Veel te duur

Auto vorig jaar een apk en grote beurt bij deze garage slechts 3500 km gereden en nu 2026 weer apk en grote beurt kosten maar liefst euro 970

Doen wat gebeuren moet

Doen wat we afspreken

Positief.

Gewoon een eerlijke en duidelijke garage met perfecte garantie en aflevering condities!

kijken kopen en wegrijden

Afspraak gemaakt voor een proefrit. Auto prima in orde. Overleg over de inruilprijs. Accoord bereikt en binnen 1/2 uur met de "nieuwe"auto naar huis Keuze voor deze garage vanwege de scherpe vraagprijs.

Prima en prettig geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goede ervaring

Hele vriendelijke mensen, erg behulpzaam en makkelijk en duidelijk in de communicatie.

Ze doen gewoon keurig wat is afgesproken.

Ik kom hier nu al een paar jaar. Ze doen gewoon keurig wat is afgesproken.

Vriendelijk en behulpzaam

Een hele fijne garage, ze denke mee, communiceren goed en en leveren kwaliteit. We zijn al jaren tevreden klant!

uitstekend

mooi goed kleinschalig team met vakkundige mensen denken mee en service gericht zeker een aanrader klaar terwijl je wacht

Deskundig en klantvriendelijk

Onze caravan is bij de Jager in onderhoud, altijd prima en zeer vertrouwd

Perfect!

Vriendelijke communicatie, altijd duidelijk.

Fijn dat vooraf duidelijk is wat de koopprijs is inclusief bovag garantie , apk etc. Wij hadden de ervaring dat dat ergens anders er nog even bij kwam. Dus fijn een heldere , duidelijke en transparante aankoop.

Heel goed geholpen en vriendelijke eigenaar

Ik heb een mercedes vito gekocht voor een mooie prijs en de eigenaar heeft hem ook goed afgeleverd. Ik ben als klant tevreden. Ik wens de eigenaar veel succes met zijn auto bedrijf.

Perfetto!!

Zoals de titel zegt; Perfetto! Nette communicatie en de auto weer afgeleverd hoe die hoort te zijn:) Aanrader!!

Eerlijke, vriendelijke verkoper

Geen poespas. Transparante verkoop. Geen extra kosten voor Bovag garantie en apk. Auto wordt met volle tank geleverd. Auto vlot op kunnen halen. Tot zover alle lof voor deze garage.

altijd betrouwbaar en duidelijk

Ik kom altijd weer terug in verband met de betrouwbaarheid en duidelijkheid

Stationsweg 35

9254 HA Hardegarijp

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.