Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken regelmatig vriendelijk en betrouwbaar personeel. Klanten waarderen de heldere communicatie en het gemak van afspraken. Er wordt vaak melding gemaakt van transparante prijzen en eerlijk adviezen. Het algemene beeld is dat de service betrouwbaar en klantgericht is.
Netjes geholpen alles goed geregeld
5 September 2026
Nico
OOSTERHOUT GLD
Ik ging alleen maar kijken en eventueel een proefrit maken. Maik stond ons te woord en had begrip dat wij eerst verder wilde oriënteren. Maar tijdens onze proefrit voelde het zo goed dat het direct tot een koop overging. Al met al een prima gevoel bij Garage Hoogsteder, ook het onderhoud ga ik bij hun laten doen. Maik bedankt
5 September 2026
Maarten Frickel
Haalderen
Goede garage, plezierige contacten en goede informatie over onderhoud.
26 August 2026
Bram
LENT
Snel afspraak via kalender. Je wordt altijd netjes geholpen. Duidelijk wat ze gedaan hebben
23 August 2026
Herwin
Ochten
Onze suzuki ingeruild op een kia stonic de kia is heel netjes afgeleverd alles volgens afspraak wij zijn tevreden
16 August 2026
Arie Stijsiger
Beusichem
Blij met het werk dat ze altijd doen. Duidelijke uitleg, heldere communicatie en alles werkt weer een jaar zoals het hoort.
14 August 2026
Jos
Nijmegen
Een mooie Kia Niro gekocht en een Toyota Auris in kunnen rullen voor een goede prijs
3 August 2026
Ad
Nuenen
ik ben weer goed geholpen zoals altijd hier. ze hebben me ook al voorbereid op komende kosten bij een volgende onderhoudsbeurt
17 July 2026
Siem
Oosterhout
Als er iets is in de garantie periode, wordt het goed opgelost en over kosten wordt niet gezeurd. Nu na de garantieperiode, wordt ook goed opgelost, er wordt echt mee gedacht wat de beste oplossing is om het probleem zo op te lossen, dat je er het minst problemen mee hebt. Jos is echt een vakman!
15 July 2026
Hans
Wolfheze
Goede service en vriendelijke behandeling. Daarnaast kundig
10 July 2026
Hans
Oosterhout
Zeer tevreden over de service! De jaarbeurt is vakkundig uitgevoerd. Vriendelijk en deskundig personeel dat de tijd neemt voor de klant. Mijn auto kan er weer even tegenaan! Zeker een garage die ik kan aanbevelen.
26 June 2026
Marc
Oosterhout
Een garage die weet hoe met de klanten en met het wagenpark moet omgaan. Netjes en goed geholpen. Na een bezoek ga je met vertrouwen weer de weg op.
23 June 2026
John
Slijk-Ewijk
Goed en recht voor zijn raap geholpen zeer nette prijs voor mijn inruilwagen zeer vriendelijk en snelle afhandeling daar kunnen de grote dealers nog heel wat van leren
17 June 2026
Jaap schelling
Den haag
Gisteren de auto opgehaald. Tot nu toe vriendelijk behandeld Hebben er een goed gevoel over .
14 June 2026
H
Zevenaar
Kom er al ruim 25 jaar. Nooit problemen
12 June 2026
Willem
Nijmegen
Goede ervaring, geeft vertrouwen. Ook voor en kleinigheidje zoals een lampje of lekke band kon ik meteen terecht. Ook een onderhoudsbeurt is op korte termijn te plannen. Ze hebben altijd tijd voor je en dat is bij veel garages echt heel anders.
8 May 2026
Mario Mies
Nijmegen
Mijn ervaring met Jos en Maik, en de ret van het team zijn top. Altijd klantgericht, accuraat en vakkundig. Blij met mijn garage!
7 May 2026
Marijke
Lent
Heb er een auto gekocht en ben helemaal tevreden over de koop en de afhandeling van de proefrit tot en met de aflevering.
28 April 2026
Mark
Elst
Reeds enkele jaren breng ik vol vertrouwen mijn auto voor onderhoud. De uitgevoerde werkzaamheden en bijbehorende prijzen vind ik prima passend. Is er een dure/duurdere activiteit nodig dan wordt dit altijd van te voren keurig afgestemd; je weet dus waar je aan toe bent en dat vind ik klasse! Groetjes THEOtten.
15 April 2026
Theo
Oosterhout GLD
Net en vriendelijk personeel nemen de tijd voor de klanten.
7 April 2026
Leon van Rens
Millingen Aan De Rijn
Met de mensen van Hoogsteder heb ik makkelijk contact, ze zijn flexibel, vriendelijk en kundig.
7 April 2026
Koos
Goed gevoel
2 April 2026
Kees
Rijsbergen
Gisteren onderhouds beurt laten doen prima gedaan
13 March 2026
Paul
Nijmegen
Leveren goed en degelijk werk. Zeer ervaren monteurs. Familie bedrijf, van vder op zoon. Prettige sfeer.
9 March 2026
Lex
Renkum
Fijne mensen ,voelde meteen vertrouwd, Mooie nette zaak , goede prijsverhouding Fijne sfeer
7 March 2026
F.H