ben al jaren klant en heel tevreden
Snelle service en aflevering na aankoop. Doordat ik plots zonder auto zat, werd.de.auto binnen een week opgeleverd. TOP! Ook is voor de oplevering een nieuwe accu geplaatst omdat de garagehouder de.accu te zwak vond. Super, en nu ga ik genieten van de voor mij nieuwe occasion? Dank jullie voor jullie deskundige hulp.
Alleen maar goede ervaringen.
Aardige mensen en goed geholpen
Vanaf het begin is er goed gecommuniceerd over wat er aan onderhoud nodig om de auto zo goed mogelijk te laten rijden Verder is er veel algemene kennis aanwezig waardoor het betrouwbaar overkomt
Nieuwe auto gekocht, en andere ingeruild. Erg goed geholpen.
Prettig en vriendelijk geholpen. Informeel, maar toch zakelijk.
Een tweedehands auto gekocht en netjes afgeleverd. Stond zelfs binnen bij het afhalen. Hier kun je prima naartoe.
Werden professioneel geholpen.
Apk en service erg prettig en snel
Fijn vriendelijk familiebedrijf. Komen afspraken na.
Voor het eerst een eigen auto gekocht. Zonder afspraak langs geweest om auto vd website te bekijken. Vriendelijk ontvangen. Bellen nog even op als je een afspraak maakt voor een proefrit. Weinig poespas, stralen vertrouwen uit naar de klant. Beantwoorden vragen op initiatief vd klant. Als je geen vragen stelt krijg je weinig informatie. Top service door gekochte auto rijklaar te maken voor de vakantie. Snelle afhandeling doordat ze de auto direct op naam zetten. Fijn dat ze alle gebreken herkennen en proactief vervangen zodat je niet voor verrassingen komt te staan!
Verkoper: duidelijk Afspraken: goed nagekomen
Als leasemaatschappij maken wij regelmatig gebruik van het Kentekenloket bij Garage Hoogsteder voor het overschrijven van kentekens.
Sinds ik kort hier woon en Hoogsteder bij mij spreekwoordelijk om de hoek zit voor een apk keuring naar hen gereden. Eerder al had ik online een afspraak geboekt. Vriendelijk ontvangen en met een leenfiets weer vertrokken. Later in de middag werd ik gebeld door Jos Hoogsteder met de melding dat de ruitenwissers vervangen dienen te worden, waarop ik zei dat dat akkoord was. De auto weer opgehaald en het rapport in ontvangst genomen en tevens de factuur. Wat is alles toch duur aan het worden. Ik had een set ruitenwissers incl. de btw 60 euro. Bizar wat er tegenwoordig voor producten, wat dan ook, betaald moet worden.
Voor een APKkeueing kon ik er terecht. Gelijk een jaarlijks controle en naast kleine reparaties, overleggen ze wanneer er extra's kosten gemaakt zullen worden. Klantvriendelijk, top
Prettig
fijne professionele mensen die je goed helpen en voorbereiden op komende reparaties maar die nu nog niet noodzakelijk zijn. ze denken echt mee
Aardige mensen, behulpzaam.
Snelle service
Een zeer prettige ervaring bij het kopen van mijn nieuwe auto. Zeker een aanrader!
Fijn geholpen, nette inruilprijs. Komt over als absoluut betrouwbaar.
Auto weer APK goed gekeurd !
Dropsstraat 31
6678 BE Oosterhout