Altijd vriendelijk en persoonlijke benadering. Kan er snel terecht en denkt goed mee. Geen onnodig hoge kosten; erg schappelijk
Snel en goede service
Afspraak maken gaat soepel, werk wordt naar behoren uitgevoerd en nooit klachten achteraf!
Zie hierboven
Tijd en aandacht voor de klant
Staan direct voor je klaar, behulpzaam en eerlijk advies.
Ben al jaren klant bij Sander's garage en ben meer dan tevreden over dit bedrijf. Zeer vriendelijk in benadering en oplossingsgericht. Houdt zich ook aan de gemaakte afspraken. Vriendelijke monteurs en zeer ervaren wat je ook direct merkt al je met een vraag komt. Dus al met al: ik ben zeer tevreden met dit garagebedrijf dat aan alle kanten klopt. Alle merken zijn hier bekend en dat is voor mij heel fijn.
Mijn raam ging niet meer dicht, ik mocht meteen de auto achterlaten, ondanks de drukte die de mannen hadden en ben absoluut blij met het resultaat
Prima service, deskundigheid en klantgericht. Houden zich prima aan de afspraken.
Alles gedaan wat ik vroeg, aardig personeel, snel gefixt en een zeer goede prijs. Ik kom vaker!
werd op zich leuk geholpen , mocht een proefrit maken , allemaal geen probleem . auto werd verkocht aan mij met het verhaal op 40 punten te zijn gecontroleerd en met drie maanden garantie op draaiende delen (motor en versnellingsbak ) , oke fair ! maar de 40 punten check bleek achteraf niet zo erg te zijn gebeurd en koste mij dus , buiten een motorische reparatie die overigens netjes vergoed werd en een best wel al pittige aanschafprijs , bijna duizend euro aan nalatige en achterstallig onderhoud aan het motorblok (wat dus ,gelukkig voor piet sanders niet gebeurd is , bijna een vastgelopen motorblok tot gevolg had ! afijn een lang verhaal kort , denk dat sanders goed is weggekomen met dit avontuur want een vast gelopen blok in een 335i vergoeden is geen kattepis , tipje van mijn kant en niet zoveel moeite lijkt mij controleer op zijn minst even de olie en het filter voor de verkoop , de olie was nog dikker als stroop bleek bij inspectie . wat geleerd mmm...... jawel elke keer weer . eind conclusie , voor mij zijn bijna alle auto verkopers hetzelfde maar je trapt er toch af en toe weer in , auto loopt overigens nu als een zonnetje en was verder in goede conditie , dus nu genieten maar wel met een nabrander van €1000,- !
Vriendelijk en behulpzaam.
Je wordt hier altijd goed geholpen .
Tijdens de apk van mijn bijna 30 jaar oude auto werd ik gebeld over de vele (zeer terechte) afkeur punten. Ik heb een goed advies gekregen waar ik dit duurzaam kon laten herstellen (betrof constructief laswerk). Auto na herstel opnieuw aangeboden ter keuring en heb slechts voor 1 maal keuren een rekening gehad.
Zeer nette en betrouwbare garage wij zijn zeer tevreden.
Anderhalf jaar geleden kocht ik een occasion bij Piet Sanders in Uitgeest. Ik ben erg blij met de auto en ook tevreden over de geleverde service en garantie. Hoewel ik in Alkmaar woon, heb ik sindsdien mijn auto bij Piet Sanders in onderhoud. Het is voor mij relatief maar een klein stukje omrijden, en met de gunstige prijzen van hun vervangend vervoer is het allemaal prima te doen. De vriendelijke monteurs zijn service-gericht. Een fijn bedrijf.
Gelijk geholpen toen m'n accu slecht bleek. Zo direct tussendoor
Prettig bedrijf
ik word keurig behandeld
Goede service en vakkundige mensen
Mijn ervaring met een barst in de voorruit 's avonds gebracht zodat er droog gewerkt kon worden, en een dag later heb ik gebeld en kon hij weer opgehaald worden.
Heb beurt en achterbanden laten vervangen. Alleen jammer dat het een verkeerde band was die goed opgelost is. Maar ook jammer dat ik bij meerdere afspraken afgeschoven werd
Accu was stuk, auto werd opgehaald door garage. Prima service.