Thuiskomen

Warm welkom geeft het idee van ervaring kan wel goedkoper denk ik. Staan altijd voor je klaar

Prima bedrijf, goede reparatie en ... zeer klantvriendelijk

Prima bedrijf, goede reparatie en ... zeer klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Fijne mensen, echt een garage waar je een goede band mee op kunt bouwen.

Ik kocht er mijn eerste auto en heb nog niet de drang gehad ergens anders naar toe te gaan. Rijd er graag een stukje voor om.

Auto ambulance gehuurd

Vanmorgen een auto ambulance gehuurd. Hij moest voor 16 uur terug zijn voor de volgende klant. Heb de aanhanger Binnen 4 uur teruggebracht 9:30/13:30 en toch een hele dag moeten afrekenen a €75. Prijzen staan nergens vermeld en vind nogal een zeer slechte service. Makkelijk zo verdienen tweemaal verhuren op 1 dag voor 75€.

Vriendelijke mensen goede service

Auto afgeleverd zoals afgesproken geen problemen

• Prijs/Kwaliteit

Zoals we gewend zijn: prima!

• Prijs/Kwaliteit

Klant vriendelijk, hulpvaardig, goede garage

Goed telefonisch bereikbaar. Uitvoering reparatie(s) goed soms bij noodzaak wordt vooraf overleg gepleegd.

• Prijs/Kwaliteit

Goede garage met aandacht voor de auto en de klant.

Ik vind Garage Piet Sanders een goede garage. Je krijgt goed advies, ze zijn bereid om te helpen en mee te denken. En dat voor een redelijke prijs.

• Prijs/Kwaliteit

Alleen elke keer na het wisselen van de banden moet ik alsnog naar de Toyota dealer om de ventielen te laten inlezen. Dit voor telkens 17 euro. Dat is jammer. Ook al voor het heen en weer rijden naar auto Beeks in Zaandam

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service voor een redelijke prijs

Snelle Service voor een redelijke prijs

Betrouwbaar

Betrouwbaar en je word altijd vriendelijke te woord gestaan.

• Prijs/Kwaliteit

Ben altijd goed geholpen!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en deskundig en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden over het geheel bij dit garagebedrijf. Zeer vriendelijk en altijd alle tijd voor je vragen/problemen en deze worden altijd zeer deskundig opgelost. Al het personeel is zeer behulpzaam en technisch goed onderlegd. Met andere woorden: In één woord: GEWELDIG bedrijf!!!

Gewoon goed!

Goede service, vakbekwame mensen en vriendelijke behandeling.

Tevreden over reparatie

Ik moest een paar keer terugkomen voordat mijn klacht afdoende was verholpen. Een elektronisch probleem kan soms een zoekplaatje zijn. Uiteindelijk werd de oorzaak gevonden en voor een gering bedrag gerepareerd. De rekening van de vorige bezoeken werd mij gecompenseerd. Sportief en naar tevredenheid opgelost.

Probleemloos

Aardige mensen .Doen wat ze moeten dien

Prima garage

Deskundig en vriendelijk personeel

Goede service ,vriendelijk personeel

Goede afspraak en snelle afhandeling

Goed en snel

Remmen zaten vast, was na het tanken bij Sanders; werd meteen door Peter geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Zowel auto gekocht als apk laten uitvoeren. Beide keren verliepen prima qua service en communicatie. Geen klachten

• Prijs/Kwaliteit

Zeer professioneel en goed!!

Vertrouwd en goed

Fijne deskundige garage

Vriendelijk personeel. Eerlijk advies.

• Prijs/Kwaliteit

Goede garage voor een betrouwbare gebruikte auto

Ik heb vorig jaar een gebruikte auto gekocht moest nog wat aan gebeuren maar onderdeel stond nog in backorder vorige maand onderdeel was binnen gekomen is er op gezet zonder extra kosten zeer betrouwbare garage met goede monteurs echt goed geholpen komen afspraak na aanrader familie kroes uit krommenie.

Keurig behandeld

Keurig behandeld

• Prijs/Kwaliteit

Altijd goed en betrouwbaar.

Laatst kon ik niet tanken omdat mijn pas was beschadigd het was ook niet mogelijk om contant te betalen. Ik stond op het punt naar Utrecht te gaan mijn kleinkind was geboren. Pan met warme spaghetti in de auto.Ik dacht dan maar naar Sanders en ja hoor mijn tank werd volggegooid en er kwam wel een rekening. Echt een geweldige service .Wat was ik blij!! Zo kan het dus ook nog een bedrijf waar je geen nummer bent . Topzaak en geweldige medewerkers.

Spoorlaan 35

1911 HA Uitgeest