Staan echter achter hetgene dat ze doen.

Gewoon goed werk leveren. Met grote zorg en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Toppie

Goede service , vriendelijk en autoreparaties goed uitgevoerd alsmede de apk.

Snel vakkundig geholpen

Efficient een kleine beurt voor de auto gehad. Vervangend vervoer top geregeld.

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel

Wel kwaliteit, No noncense

Geen gezeur, deskundige monteurs en de factuur in de mail. Makkelijk toegankelijk en afspraak is afspraak.

Top bedrijf

Kundig en uiterst vriendelijk personeel die altijd voor je klaarstaan! Top bedrijf

• Prijs/Kwaliteit

Bij garage Sanders is de service zeer goed geregeld.

Toen ik nog geen klant was kwam ik daar voor een second opinion. Deze bleek geheel gratis te zijn; service, maar bespaarde mij wel een overbodige "reparatie" van € 1500.

Bizar

Op 1 augustus jl. tot aankoop over gegaan van een Renault Espace JZ-527-P. De garage was de twee weken daarna vanwege vakantie gesloten en er diende wat spuitwerk aan de carrosserie gedaan te worden en de auto zou "geseald" worden. In die vakantieperiode heb ik een mail gestuurd met aanvullende vragen zoals: is er een handleiding aanwezig en ook een uitleg van het R-Link systeem, heeft de auto auto hold en nog enkele autogerelateerde vragen. Op 19-8 nog geen antwoord en heb ik gevraagd of er nog een antwoord kwam. De heer Verduin wilde mij bellen maar ik heb toen aangegeven contact via de mail te willen hebben. Mailtje op 21-8 antwoord van de heer Verduin dat de auto bij de spuiter opgehaald kon worden en dat er op mijn vragen teruggekomen zou worden. Op 24-8 heb ik een mailt gestuurd met nog 3 aanvullende vragen (staat banden, accu en uitlaat). Op 27 augustus weer een mail gestuurd of ik de openstaande vragen van de mail van 11-8 nog beantwoord konden worden en de 3 aanvullende vragen van 24-8. Op 28-8 daarop een antwoord gekregen. De auto moest nog naar de poetser gebracht worden en hij verwachtte de auto de week daarna af te kunnen leveren. Een tijdje niets meer vernomen dus heb ik op 9 september een mail gestuurd of de Renault nog geleverd gaat worden. Geen reactie, Op 15 september een aangetekende brief verstuurd waarin ik mijn ongenoegen over het gehele proces heb aangegeven. Zelfs hierop geen reactie. Op 23 september het klachtenformulier op de site van Piet Sanders ingevuld. Ook hierop geen reactie. Op 29-9 heb ik gebeld om een naam te krijgen om een officiele klacht over de gehele gang van zaken in te dienen. Rob Verduin aan de lijn. Die meldde mij gelijk dat hij (in ieder geval woorden van die strekking) het gedoe met mij zat was en de auto niet meer wilde leveren. Ik was meer dan verbouwereerd en kon alleen nog maar de vraag stellen of hij dat via de mail wilde bevestigen. Wilde hij niet en einde gesprek.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goed, vriendelijk, hulpvaardig, kan echter niet op korte termijn geholpen worden.

Vriendelijke medewerkers, maar lange wachttijd.

Fijne ervaring

Goed geholpen. En alles uitgelegd voor ze iets gingen doen exstra.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk geholpen en goede service

• Prijs/Kwaliteit

Al bijna 50 jaar een tevreden klant!

Als je al ca 50 jaar klant bent is het logisch dat je in alle opzichten tevreden bent. Ik kan er dan ook niets aan toevoegen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk

Goede garage met flexibele houding. Je kunt altijd even langskomen als je je ergens zorgen om maakt met je auto. Ook makkelijk in het meegeven van vervangend vervoer.

Hele fijne garage!

Wij hebben er een leuke nette 2e hands auto gekocht en bevalt ons prima. We zijn goed en eerlijk behandeld met vooral eerlijke informatie over de auto. Perfect afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen andere autozoekers deze garage aanraden!

• Prijs/Kwaliteit

Staan altijd voor je klaar

Vorig jaar een opel mokka gekocht. Half jaar garantie erop Zijn 3 keer teruggeweest vanwege lekken koelvloeistof.(ook buiten de garantie kosteloos verholpen) Na 3 e keer helemaal het probleem opgelost. Er n je krijg altijd een ruilauto mee

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk en goede service!

Vriendelijk personeel, goede service. Ze staan altijd voor je klaar en proberen alles op te lossen.

• Prijs/Kwaliteit

Had zonder afspraak een probleem Super goed opgelost

Bovenstaande mijn ervaring De omgang met de klanten is zo relaxed Dat is een groot compliment waard

Prima ervaring.mooi bedrijf

Positieve ervaring

• Prijs/Kwaliteit

Al jaren een deskundige en klantvriendelijke garage.

• Prijs/Kwaliteit

Rustige benadering, duidelijke uitleg en geeft vertrouwen.

Zeer klantgericht.

Garage Piet Sanders denkt actuef mee bij het vinden van de beste en de goedkoopste reparatie.

Prima.

Vriendelijke ontvangst, kort overleg, de noodzakelijke werkzaamheden verricht. Eind van de ochtend de auto weer op kunnen halen, Top!

Prima geholpen

Goed en snel geholpen

Deskundig en klantvriendelijk

Deskundig en klantvriendelijk. Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen!