Goed onderhoud tegen redelijke prijzen

Wat ik raar blijf vinden is dat ik iedere keer wegrijd en niet weet wat het gaat kosten. Het is altijd weer een verrassing en je moet de rekeningen helemaal uitpluizen om er achter te komen wat er allemaal gedaan is. Ik zou de rekening even doornemen voordat je de garage verlaat en kan je gelijk betalen.

Deskundig

Klantvriendelijke benaderin

• Prijs/Kwaliteit

Snel en vriendelijk geholpen. Een aanrader.

Prettige garage

Het contact met de verkoper verliep prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd en de levering was sneller dan verwacht.

Klantgericht

Vandaag even langsgeweest voor een mogelijk probleempje met het koelsysteem van mijn ASX. Na een belletje nam Michel, ondanks alle drukte toch even de tijd om er naar te kijken. Prima service.....

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zeer klantgericht en vriendelijk/behulpzaam

Ik kom al jaren bij deze garage en ben daar zeer tevreden over. Ze staan altijd voor je klaar met wat voor problemen je ook hebt aan je auto. Eerlijk en open over de pijs van de evt. reparatie en altijd contact als er iets extra gedaan dient te worden buiten de afspraak. Zoals blijkt ben ik een zeer tevreden klant en ik niet alleen. Ga zo door met deze seviceverlening.

• Prijs/Kwaliteit

Garage komt over als eerlijk, oprecht en betrokken. Houden zo.

Prima garage met oog voor de klant

Mette garage

Onderhoud auto

Onze auto is voor onderhoud bij de garage geweest.

Toppers

Altijd snel en goed geholpen!

• Prijs/Kwaliteit

Staan altijd voor je klaar, zelfs als je niet geplanned aan komt zetten.

Vertrouwen is belangrijk en bij hen heb ik altijd het gevoel dat ik goed en voor een faire prijs geholpen wordt.

• Prijs/Kwaliteit

Heb mijn auto daar gekocht en het onderhoud is dus daar. En heb er alle vertrouwen in dat het goed is. Mijn auto rijdt heerlijk en geen gekke dingen. Eerlijk advies.

Uitstekende service

Zéér vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende service.

in een woord TOP

Oudere bestel Auto. versnellingsbak ging stuk. bedrag werd genoemd wat het eventueel zou gaan kosten met eventuele kans op meer. gekeken op de site voor alternatief. de auto die ik voor ogen had werd mij afgeraden. waar hoor je dat nog. werd de volgende dag gebeld, ik kan een hele leuke auto voor je regelen, kom morgen ff kijken. binnen 10 min gekocht. belangrijkste gevoel was ik word niet genaaid. klant 4 ever

Is prima

Ben nog pas 3 x geweest bij de garage Maar werd toen prima geholpen

servicegericht

In één woord fantastisch

Altijd gezellig en afspraak is afspraak.

perfecte service

eerlijk en prima

Meedenken

Auto deed het niet, bleef onbekend wat de oorzaak was. Na veel Proberen en nadenken oorzaak gevonden. Altijd netjes en vriendelijk. Breng de auto al Jaren voor de keuring en nu dus ook voor een defect. Blij met de mensen van de garage.

Goede garage

Ben er al jaren klant en zeer tevreden.

prima service en kwaliteit

Goede garage, onderhoud prima uitgevoerd, korte lijntjes en vakmensen!

Duidelijke communicatie.

Er werd duidelijk gecommuniceerd over de voortgang van de APK, kosten van de benodigde onderdelen voor de reparaties en arbeidskosten. Auto rijd weer prima en kan er weer een tijdje tegenaan!

• Prijs/Kwaliteit

Zelfs als er eigenlijk geen tijd en plek is. wordt er altijd gedacht in mogelijkheden om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Bij mijn laatste reparatie, waarbij het vanwege sneeuw en ijs lastig was om mijn auto bij de garage te krijgen, werd mij auto zelfs bij temperaturen onder 0 op locatie gerepareerd.

• Prijs/Kwaliteit

Auto zonder garantie gekocht Waren wat kleine dingetjes mee En is goed opgelost Leuke dorpsgarage

Spoorlaan 35

1911 HA Uitgeest