Snelle vakkundige hulp.
Vriendelijk personeel en je wordt altijd goed geholpen
Wat voor problemen je ook met je auto hebt, garage Piet Sanders c.s. lost het op! Ook voor APK, service en onderhoud e.d. ben je aan het goede adres.
Betrouwbaar en goed! Ps ik heb nog wel een zoekopdracht uitstaan voor een auto
Goeie prijs & kwaliteit van APK, onderhoud en reparaties. Bellen altijd even als ze meer tegen komen dan gedacht zodat je niet voor verrassingen staat als je je auto op komt halen.
Staan voor je klaar voor elk wiswasje, snel gefixt en denken mee. Prijs is laag voor de kwaliteit die ze leveren
nice
Prima ervaring zoals altijd.
Prima garage fijn geholpen een aanrader
Ze denken met je mee en zoeken naar de best mogelijke oplossing bij reparaties.
Goed en vriendelijk personeel , goede dienstverlening .
In dec is mijn auto voor apk en grote beurt geweest, goed geholpen, snel klaar en makkelijk betalen!
Staan altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen
Je kan altijd terecht voor reparatie onderhoud en allerlei vragen. Wordt altijd door deskundig en bereidwillig personeel geholpen. Bij een onderhoudsbeurt wordt niets overbodig vervangen.
Gewoon goed
Ze staan altijd voor je klaar
Mijn Ford Focus heeft een grote beurt gehad. Daarna reed hij niet goed en ben ik terug gegaan. Mijn klacht werd serieus genomen. Een lekke ontluchtings slang werd vervangen ,maar een deel vd klachten bleef. Na de tweede inspectie door de garage reed de auto nog steeds niet goed. Na de derde inspectie was de klacht verholpen en draait de motor weer soepel als vanouds. Mijn klachten werden serieus genomen en er werd steeds gezocht naar een oplossing. Het is natuurlijk het mooiste als de motor in een keer goed zou draaien. Maar doet hij nu!
Wordt altijd vriendelijk geholpen en het zijn vakmensen die overal verstand van hebben.
Ik had een probleem dat met spoed opgelost moest worden. Sanders begreep dit en ging direct aan de slag. Voor mij en mijn vrouw was deze service een live safer. Dus hulde!
Wij hebben onze auto via Piet Sanders gekocht en bij deze garage nog steeds in onderhoud. Hulp is altijd vriendelijk, vakbekwaam, snel en oplossingsgericht. Wij willen geen andere garage meer dan deze!
Zie boven. Ik ben tevreden.
Snel en correct
Altijd netjes geholpen.
Prima service.
We zijn al jaren klant en eer tevreden..