Laden reviews...
158 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent vriendelijk personeel, betrouwbare service en heldere uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Klanten waarderen snelle hulp tijdens drukke periodes en gemakkelijke afspraken. Over het geheel genomen krijgt het garagebedrijf hoge waarderingen voor betrouwbaarheid en klantgerichtheid.
stond bij de jumbo met kapotte versnellingbak auto in achteruit afgevoerd en gerepareerd
15 September 2026
Frans
Uitgeest
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Ik heb een lichamelijke beperking en zit in een rolstoel en heb een aangepaste bus. Ik word op allerlei manieren ondersteund als het gaat om tanken en onderhoud.
14 September 2026
K.N. Lijbers
Limmen
Komen al jaren met diverse auto's (ook andere familieleden) bij Garage Piet Sanders. Betrouwbaar, hulpvaardig en erg vriendelijk personeel.
3 September 2026
Theo
CASTRICUM
Ik ondervind regelmatig een gebrek aan communicatie. En dat kan vervelend zijn.
1 September 2026
Wies
Uitgeest
Echt een no-nonsense bedrijf!
31 August 2026
G.
UITGEEST
Hele fijne garage, goede monteurs die liever eerst repareren in plaats van vervangen, snelle service en altijd met een gezellig humeur!
31 August 2026
Simone
Wormer
Ik ben altijd netjes geholpen wanneer er onverwachts iets met mijn auto was en tijdens keuringen wordt er altijd gebeld en overlegd. Dit ervaar ik als zeer prettig.
25 August 2026
Christa Van Heerwaarden
UITGEEST
Vriendelijke ontvangst Deskundig personeel Kan al jaren op deze garage vertrouwen
24 August 2026
Marijke
Al 50 jaar klant
19 August 2026
Dick
Binkhorst
Ten eerste vind ik het heel prettig dat de garage in mijn eigen dorp staat( ook om te tanken). Ten tweede word ik altijd heel vriendelijk geholpen. En tot slot hoop ik dat ik nog heel lang bij deze garage terecht kan. Anneke Gooijer.
19 August 2026
Anneke
Uitgeest
Goede service,en lekker in de buurt
18 August 2026
Roel Van Geelen
Uitgeest
Goede service. Wanneer je een probleem hebt kun je er altijd terecht en word je adequaat geholpen.
16 August 2026
Jacqueline
Castricum
Zeer tevreden over deze garage. Vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke communicatie en goede service. Afspraken worden netjes nagekomen en er wordt goed meegedacht. Zeker een aanrader!, duidelijke communicatie en goede service. Afspraken worden netjes nagekomen en er wordt goed meegedacht. Zeker een aanrader!
14 August 2026
Fokke-Jan
Uitgeest
Je wordt vriendelijk geholpen en uitleg gegeven bij reparaties
10 August 2026
Oscar Gersjes
Uitgeest
Piet Sanders raad ik iedereen aan je zult niet teleurgesteld zijn.
7 August 2026
Bianca
Uitgeest
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij garage piet sanders. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen. Het personeel nam de tijd gaf eerlijk advies. De keuring ging snel en ik werd volgens afspraak netjes gebeld dat mijn auto klaar stond. Ik kan iedereen van harte aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare garage!
7 August 2026
Koen
Uitgeest
Tot op heden heeft Garage Sanders ons altijd op tijd geholpen, daarbij is gedaan wat ze belooft hadden en als er gaandeweg iets op kwam werd dat altijd telefonisch voorgelegd en besproken wat er verder aan te doen. Ze hebben het druk en afspraken over 1 maand of langer is niet ongebruikelijk maar heb je een spoed dingetje zijn ze altijd bereid om je ergens tussendoor even te helpen. Band proppen, lege accu of een foutcode uitlezen en resetten bijvoorbeeld.
6 August 2026
Marc Montauban
UItgeest
Word altijd zeer goed geholpen en krijg fijn en juist advies. Aardig personeel!
2 August 2026
Kim
Castricum
Niks is een probleem.
Tom
Uitgeest
Wij zijn al jaren klant bij deze garage. De medewerkers zijn vakkundig, snel en klantgericht. De garage is niet duur. Ik zou het zeker aanraden
Ingrid
Krommenie
Snelle en vlotte service net vriendelijk personeel
Caroline Böhm
Uitgeest
Vriendelijke mensen, betrouwbaar en een goede prijs prestatie. Ik kom er niet voor niets al ruim vijftig jaar.
26 July 2026
Cees
Uitgeest
Prima garage. Meedenkend en goede adviezen.
26 July 2026
Cor
Uitgeest
Eerlijk en kwa prijs goed
24 July 2026
Harold