Uitstekende service!

Mijn auto is hier vakkundig gerepareerd en rijdt weer perfect. De communicatie was duidelijk en eerlijk, en je merkt dat ze echt weten wat ze doen. Ze hebben er alles aan gedaan om de auto naar nog voor het einde van de dag te repareren. Zeer tevreden en absoluut een aanrader!

Fantastische ervaring bij Amstel Car Service!

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe positief mijn ervaring was bij het Amstel Car Service! Van begin tot eind werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Wat ze voor mij deden: Banden laten bezorgen (perfect geregeld) Complete bandenwissel APK-keuring uitgevoerd Waarom ik zo tevreden ben: ✅ Uitstekende service - het team denkt echt met je mee ✅ Transparante communicatie - duidelijke uitleg over alles ✅ Tijdswinst - alles werd in één keer efficiënt afgehandeld ✅ Competitieve prijzen - eerlijke tarieven zonder verrassingen ✅ Netjes werk - alles werd met zorg gedaan Het is zo fijn om een betrouwbaar adres te hebben waar je met een gerust hart je auto naartoe kunt brengen. Geen gehaast, geen overdreven verkooppraatjes, gewoon degelijk werk. Ik kan Amstel Car Service van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele, vriendelijke en betrouwbare garage. Ze hebben een klant voor het leven bij mij! 10/10 - zou zo weer gaan!

Alles zoals planed, geen verrassing en en goede uitleg van de werkzamheden

Zoals beschreven

Super goede ervaring!

Zeer kundig en snel geholpen. Erg vriendelijk personeel. Adequaat. Doen echt een stap extra en eerlijke prijzen.

Vriendelijke en snelle service

Banden gelijk gewisseld waar ik bij stond perfect!

Heel tevreden

Soepel en snel

the best

great service from the service desk untill my car was fixed. thanks

Snelle en vriendelijke service

Zeer klantvriendelijk. Ze werken snel en nauwkeurig. Ik laat hier de banden van mijn Tesla wisselen en ben tot nu toe erg tevreden. De kunnen banden voor je bestellen en bieden ook de optie banden van banden concurrent bij hun te laten leveren.

Karol

Very fast service at a good price. I will definitely use them again.

zeer vriendelijk geholpen

Gewacht op de zeer comfortabele bank en een heerlijke koffie gehad intussen een boek gelezen over de lamborginni geweldig schitterend boek en voor ik het wist was mijn auto klaar allemaal bedankt ik heb weer een veilige auto. Aan al het personeel vriendelijk bedankt toppers

Ik heb best ervaring me gemaakt Snel service Maar wel its deur dan normaal

Auto voor de apk en een grote beurt, was binnen een paar uurtjes alweer klaar.

Vriendelijk en correct adres voor betaalbare APK

Ik laat jaarlijks mijn klassieker APK keuren bij Amstel Car Service. Altijd snel klaar, niet te duur en je wordt er vriendelijk en beleefd geholpen.

Snel en duidelijk, fijne service

Ik heb mijn nieuwe auto voor een eerste servicebeurt langsgebracht en alles was zo gepiept. Duidelijke communicatie, aardige mensen, snelle service. Ik kom volgend jaar weer terug!

Toppers s

Toppers

Heel.goed werk gedaan.

Super snel en prof werk hebben ze verricht. Ik ben weer blij met ze.

Vriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijk personeel die mij goed uitlegde wat er moest gebeuren. Ze kijken verder dan wat er nodig is en helpen je goed.

Goede service leuke en gezellige telefoniste.

Uiterst beleefde behandeling en uitstekende service. Zeker aan te bevelen.

Altijd een betrouwbare diagnose

Doe hier altijd de verplichte apk. Dit wordt snel en betrouwbaar afgehandeld

Excellent service

I brought my car in for a tire change. I was directly welcomed and asked if I wanted to wait or come back in about 1h15. I wanted to wait so I was offered coffee and waited in their comfortable waiting room. My car was indeed finished on time in 1h10. The cost at 25€/tire was also fair.

Betrouwbaar en snel

Altijd prettig contact en vlotte service. Wij komen hier terug voor reparaties en APK's.

Ganz neu

das Auto war schnell für mich fertig keine andere Werkstatt

Hele prettige ervaring

Apk uitgevoerd, na tijdje een band verwisseld. Beide keren niet lang hoeven wachten. Snel. Vooraf besproken wat eraan moest gebeuren. Redelijke prijzen. Gewoon goed. Voortaan kom ik hier.

Professional and friendly Team

I had an amazing experience about the APK for my car. I do recommend for the professionalism and the friendly attitude.

• Would you recommend us? Yes

Daniel Goedkoopstraat 13 A