geeft goede service
vriendelijk en zeer deskundig met moderne apparatuur. en afspraken worden zeer zorgvuldig nageleeft.
Al sinds 2009 mijn vaste garage voor onderhoud aan mijn Alfa Romeo. Jammer dat ze geen Alfa dealer zijn: dan zouden er in de showroom nog mooiere auto\'s staan :-). Desondanks: mijn Alfa is er altijd in goede handen.
Uitstekend. Je wordt altijd goed en snel gehopen.
klantvriendelijk, helpen mee op korte termijn een oplossing te zoeken.
Na een slechte ervaring met een ander Garage bedrijf die een rem probleem(die zij zelf hadden veroorzaakt)niet op konden lossen,hadden zij binnen 15 minuten de oplossing. En dit is ook snel en deskundig verholpen.
Snelle service tegen een eerlijke prijs. Betrouwbaar en zeer bekwaam.
Er goed en staan altijd voor je klaar.
Tot nu toe, en dat betekent de afgelopen 2 jaar, hebben we goede ervaringen met autobedrijf van der Linde, voor zowel de personenauto als de camper. De vooraf calculatie van werkzaamheden verloopt naar verwachting, de service is goed en de werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Het enige dat nog wat meer accuratesse zou kunnen hebben, is de afschatting wanneer de auto weer opgehaald kan worden, want dat kan wel eens 1 tot 2 dagen langer duren dan tevoren vermeld wordt.
goeie ervaring word snel geholpen
goede cervice
Mijn auto gaat er elk jaar heen met de APK plus af en toe voor onderhoud. Het is ook mogelijk een vervangende auto mee te krijgen zolang je auto daar staat voor onderhoud.