Goede service,klantvriendelijk. Auto rijdt weer als een zonnetje.
Nette klantvriendelijkheid Goede en extra service Fijne prijsverhoudingen
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Als eerste werd mij een kopje koffie aangeboden, daarna hebben wij Uitvoerig besproken wat er aan de auto gebeuren moest worden. Wat ik wel heel fijn vond, is dat bij oplevering van het onderhoud Alles duidelijk verteldt werd waarom diverse handelingen zijn uitgevoerd.
Voor een grote beurt en vervanging van diverse onderdelen + apk een afspraak gemaakt voor mijn Bklasse. Hij bleek volgens receptionist André en het administratiesysteem genoeg te hebben aan een kleine beurt. En dat scheelt toch gauw ruim €100,- Ik kreeg hem gerepareerd en netjes gezogen en gewassen weer terug.
Betrof dit keer kleine reparatie; kon tussendoor langskomen en het is direct verholpen.
Van te voren gevraagd wat het ging kosten, werd jammer genoeg iets meer omdat er bij grondige inspectie meer gedaan moest worden, maar duidelijk overlegd en laten uitvoeren, en op afgesproken tijdstip, stond ie weer klaar, al met al een zeer tevreden klant
Maken duidelijke afspraken over de te verrichten werkzaamheden en komen deze ook na.
Zeer prettige medewerkers die je goed informeren en op de hoogte houden. Is een merkonafhankelijk autobedrijf en zijn zeer geschikt voor de meest voorkomende onderhoud en reparaties. Denk alleen dat als je een heel ingewikkeld probleem hebt je beter naar de merkdealer kunt gaan. Maar dat geld volgens mij voor alle vergelijkbare merkonafhankelijke autobedrijven.
Plotseling was mn nieuwe-oude auto kapot. Even langsgereden. In mum van tijd stond mn auto op de brug. Euvel ontdekt, onderdelen 2de hands gezocht en in afstemming goed opgelost. Kortom: goeie sevice en mijn auto in vertrouwde, deskundige handen!
Prima, goede communicatie.
Een lekkage in het koelsysteem is snel verholpen. Tevens goede informatie over de kosten na diagnose. Wat je mag verwachten van een goede garage.
Het is altijd erg duur allemaal maar dat hoort erbij.
Snelle service qua bestelling onderdeel. Ik kon vandaag direct terecht.
Op het laatste moment (24 uur) afspraak afgezegd. Ook dit was geen probleem. Tot de volgende keer!!
Prettig en snel geholpen met nieuwe bandenset, vele malen goedkoper dan bij de dealer. Kon zelfs in het weekend komen omdat de oude situatie gevaarlijk was. Goed geadviseerd door persoonlijk en vakkundig team. Ik rijd weer met een gerust gevoel. Top!
Prima onderhoudsbeurt, goed geholpen / geadviseerd en heldere communicatie.
Zie hierboven
Heel fijn om bij dit bedrijf te komen. Altijd bereid om het zo goed mogelijk te doen. Prima service en redelijke prijs.
Op zich goed geholpen alleen viel het mij bij thuiskomst op dat op de rekening een nieuwe ruitenwisser stond, terwijl ik daar gisteren zelf al een nieuwe op gezet heb?
Ivm lege accu van de boot gebeld met Autobedrijf Dorestad om langs te komen met een accu-booster. Met 20 minuten was er iemand aanwezig maar de booster was niet vol genoeg om de boot gestart te krijgen. Snel vanaf de werkplaats een medewerker met een volle booster laten komen en de accu was snel weer functioneel. Ook administratief zoals een factuur en betaling was meteen via de mobiel geregeld. Alles was binnen 1 uur geregeld.
Vriendelijke benadering en alles wordt duidelijk besproken. Ze voorzien je van goed advies en overleggen over de mogelijkheden.
Afspraken nakomen en prima uitleg wordt gegeven voor de reparatie.
Fijn auto bedrijf. Duidelijke communicatie! Prijs valt altijd tegen, maar autorijden is nou eenmaal een dure aangelegenheid!
De Langkamp 10
3961 MS Wijk bij duurstede