Afgelopen maanden 2 auto's bij AutoFirst Dorestad gekocht. Vriendelijke medewerkers, die altijd voor je klaar staan. Vandaag een grote beurt samen met APK en wat kleine zaken laten uitvoeren, dit is naar aller tevredenheid uitgevoerd binnen de van te voren afgesproken kosten.
Apk
Als je bij een garagebedrijf komt heb je (meestal) iets te laten repareren en komt het niet gelegen. Het is bijzonder fijn dat er bij dit bedrijf gelijk naar de problemen en oplossingen word gekeken en gedacht zonder dat er gelijk een prijskaartje aanhangt.
Het is mijn eerste auto.Wat al heel spannend op zich is.Ben heel netjes en fijn geholpen.Heb een een mooie auto eraan overgehouden .Een leuk radiootje was voor mij belangrijk. En die zat er in!! De auto rijd perfect!
Zeer vriendelijk en weten waar ze het over hebben.
Snelle afspraak en service. Enorm bedankt voor het wegbrengen!
De Langkamp 10
3961 MS Wijk bij duurstede