Je word goed geholpen. Alleen worden bij bepaalde dingen zoals bandenwissel van zomer naar winter en van winter naar zomer je banden niet opnieuw ingelezen.

Servicegericht

Bedrijf waarin je vanaf binnenkomst welkom voelt. Er wordt goed geadviseerd over je auto en goed meegedacht in oplossingen

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goede service voor een prima prijs

Service!

Ik ben enorm tevreden. Wordt altijd goed en snel geholpen. Uitstekende service. Daarom blijf ik ook terug komen ;)

Goed en vakkundig geholpen

Fijne garage en reparen wat echt nodig is voor een nette prijs..

Beste service

Ik ben gelijk geholpen en netjes uitgelegd Top!

Zeer tevreden over klantvriendelijkheid

Goed, tijdig en deskundig aanpak van de probleem

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke mensen en snel!

Altijd goede service en duidelijkheid!

klantvriendelijk

en deskundig

• Prijs/Kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en vakkundig.

Wij hebben 2 auto's in onderhoud / reparatie bij Autofirst Autobedrijf Dorestad. Nette garage waar je altijd vriendelijk wordt ontvangen. Service is top ! Afspraken worden nagekomen, mocht het anders verlopen is er altijd een passende oplossing in overleg met de klant.

Geweldig service

Ik ga gisteren om twee lampjes te laten vervangen komt de goed op lettende monteur Eric erachter dat mijn lagers van de aircopomp kapot zijn en alles in elkaar zou lopen.. De mensen van auto first hebben alles op alles gezet om de zelfde dag mijn auto weer gereed te hebben. Ik zeg echt topservice geleverd en u zeker aan te raden. Een zeer te vreden klant Ewald paludanus

In oplossingen denken!

Meedenken in oplossingen, zowel voor mij als andere dame die problemen had met haar auto. Zeker als je low budget bent is dit ontzettend fijn!

• Prijs/Kwaliteit

Prettig, betrokken en betrouwbaar bedrijf.

Voor een APK langsgeweest en na vervanging van een achterveer kon ik weer verder rijden. Bedankt, ik kom zeker weer terug. Het is een aanrader!

Erg klantgericht en vriendelijk

Super blij met de garage, merk echt verschil met de auto en ze behandelen alleen wat nodig is. Ze kijken naar wat betaalbaar is voor de klant. En doen hun best om goede onderdelen goedkoper te kunnen krijgen.

• Prijs/Kwaliteit

Goede communicatie en denken met je mee

Een fijn autobedrijf die met je meedenkt, advies geeft en eerlijk is. Ook hebben ze verstand van zaken!

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijke en bekwame eigenaar.

Vlotte en goede service en er wordt goed mee gedacht over betere of goedkopere alternatieven vwb reparaties.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede en duidelijke service

Vriendelijk en net bedrijf

• Prijs/Kwaliteit

Super, service en aardige mensen.

Goede service, autootje rijdt weer Top.

• Prijs/Kwaliteit

TOP ! Erik en Said dank wederom.

Goed en snel geholpen met mijn banden en wiellagers.

• Prijs/Kwaliteit

Goed werk, transparant over prijzen en kosten. Erg tevreden.

Een erg duur onderdeel aan mijn Audi ging kapot. Vervanging noodzakelijk, eigenaar Said denkt goed mee en zocht naar een goed gereviseerd onderdeel wat de financiële schade nog enigzins binnen de perken hield. Keurig gedaan.

• Prijs/Kwaliteit

Alles goed geregeld door saïd en erik

Snelle service

10:00 uur gebeld dat de uitlaat van mijn auto lek is, 11:00 uur mocht ik langs komen. Idd uitlaat defect. Mooi financieel alternatief geboden om de uitlaat te herstellen, aangezien een nieuwe uitlaat niet in verhouding stond tot de waarde van de auto. Kon de auto achterlaten en kreeg een leen fietsje mee. Om 16:00 uur gebeld dat de auto weer klaar stond. Leenfietsje afgetankt en gewassen terug gebracht. Echt een aanrader

• Prijs/Kwaliteit

Altijd een goed en eerlijk advies

Al vanaf het begin bij de deze garage. Altijd een eerlijk en goed advies. Denken met je mee en maken tijd voor je

In 1 woord klasse

Erg vriendelijk en leveren zeer goede diensten

• Prijs/Kwaliteit

Goed en vriendelijk geholpen.

Ondanks mijn 18 jaar oude auto hebben zij mij bij Autobedrijf Dorestad goed geholpen. Het was voor hun even zoeken om nog aan de onderdelen te komen, daar zijn zij in geslaagd en hebben de auto weer netjes rijden afgeleverd.

De Langkamp 10

3961 MS Wijk bij duurstede