Goed geholpen

Vriendelijke netjes afspraak aangehouden

Zorgeloos

De medewerkers zijn betrokken om het onderhoud van mijn auto zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Zeer vriendelijk en profesioneel

Direct bereikbaar en vriendelijk en goed werk afgeleverd.

• Prijs/Kwaliteit

Geweldige service en wat wordt hier fijn met je meegedacht

Altijd even servicegericht en klantvriendelijk - dit is onze vaste garage, zowel voor onze auto als voor onze camper.

• Prijs/Kwaliteit

Foto up dates en conform afspraken

Men zorgt voor de juiste onderhoudsinformatie en volgt deze op met foto updates van het onderhoud. Meerwerk word in overleg gedaan. Ik ben niet voor verrassingen komen te staan.

prima service

prima service, vriendelijk en behulpzaam

Motorolie bijvullen

Ik kwam aan bij de garage en werd gelijk geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede service en klantvriendelijk

Zeer goede ervaring met zowel de apk als de grote beurt. Zeer vriendelijk personeel dat mee denkt en overlegt. Je kan er snel terecht en zijn zeer flexibel. Zijn proactief met het signaleren van mogelijk onderhoud. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Prijs/Kwaliteit

Klant is koning, maar luisteren naar goed advies is goud waard

Kom al heel wat jaren bij Dorestad, inmiddels met twee auto's. Mijn oude liefde, een Seat Leon 20VT, wordt elk jaar met veel zorg door de APK geloodsd. Altijd goed en belangrijk advies en eventuele bijbehorende reparaties waar nodig. Stap voor stap wordt je meegenomen in hun overwegingen mbt de reparaties, van telefoontje tot beeldmateriaal. Samen komen we dan tot de beste oplossing, waarbij veiligheid, kwaliteit, maar ook prijs de belangrijkste onderdelen zijn van het gesprek. "They go the extra mile" wordt er wel eens gezegd, dit lijkt de lijfspreuk van deze garage te zijn. Aanrader!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en vriendelijk personeel

Vanaf mijn eerste bezoek ben ik goed, deskundig en zeer vriendelijk geholpen. Saïd en zijn mensen staan altijd klaar, vaak ook "even" tussendoor. Indien nodig worden we zelfs thuis gebracht of opgehaald! Ik heb er alle vertrouwen in dat deze mensen goed voor mijn auto "zorgen"!

• Prijs/Kwaliteit

De service van een merkdealer.

Alleen maar ff winterbanden laten monteren en toch de automatten weer schoongemaakt terug. Top.

Goed geholpen

Prima geholpen

Goed!

Auto netjes afgeleverd en gewassen

• Prijs/Kwaliteit

Steeds prima overleg over de te verrichten werkzaamheden.

Na het vakkundig repareren van een ster in de voorruit besloten ook de grote beurt van mijn auto uit te laten voeren. Steeds prima overleg over de te verrichten werkzaamheden. Wat er gedaan moest worden en wat de kosten zouden zijn. Was uiteindelijk de auto wel twee dag kwijt, maar hierdoor werden de specifieke onderdelen gekozen en besteld.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, beleeft personeel, goed advies

Mijn ervaring was zeer prettig van aard. Werd even naar huis gebracht nadat ik de auto voor de apk keuring had afgegeven. In de morgen gebracht en om 13:00uur mijn auto al weer terug!

Goede en snelle service!

Ze helpen mij altijd snel en geven goed advies.

Goede service, vriendelijk.

Goede service. Vriendelijke ontvangst. Goede koffie.

• Prijs/Kwaliteit

Mijn ervaring autobedrijf dorestad is goed

Het is alleen jammer dat bij een banden wissel je banden niet opnieuw worden ingeleerd dat moet ik dan weer zelf doen dat vind ik dan weer slordig.

Uitstekend werk

Bedankt voor de top service team Autofirst Wijk bij Duurstede.

Snel en goed geholpen.

Lekke band.

• Prijs/Kwaliteit

Zo als gewoonlijk netjes geregeld

Mijn zoon zijn auto netjes apk grote beurt gehad alles conform afspraak!!

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbaar transparant meedenkend en eerlijk

Ik heb mijn auto ingevoerd via Dorestad en een paar keer voor reparatie geweest. In alle gevallen wordt je als klant vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Wat ik ook zeer prettig heb ervaren is dat je als klant stap voor stap mee wordt genomen in het traject zo weet je gelijk wat er aan de hand is ook wordt er netjes overlegd als iets vervangen moet worden en ook krijg je te horen wat de prijs is van ieder onderdeel. Ik vond dit heel prettig en raad iedereen om naar deze garage te gaan

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en meedenken in oplossingen

Ik ben inmiddels 2 jaar een zeer tevreden klant. Er wordt altijd in samen spraak naar een goede oplossing gezocht.

Ontzettend goed geholpen!

Zelf tweemaal uitgebreid telefonisch contact gehad met Said over groot onderhoud aan mijn auto. Telefonisch werd er al goed meegedacht wat er mogelijk nodig was (had een lekkage in de auto). Toen er aan de auto gesleuteld werd, kreeg ik updates en werd ik geheel meegenomen in het proces. Zelfs met foto’s en videos. Heel prettig en begrijp nu een beetje meer van mn auto. Heel erg fijne partij en zou hen aan iedereen aanraden!

• Prijs/Kwaliteit

Lampje kapot en direct geholpen.

De Langkamp 10

3961 MS Wijk bij duurstede