Uitgebreide probleem stelling. Professioneel advies en vakkundige reparatie. Zeer vriendelijke garagehouder. Duidelijke complete communicatie. Een aanrader om hier met je auto naartoe te gaan om vervolgens weer veilig je weg te vervolgen.
Bedankt voor de mooie review Rian! Fijn dat wij de kans kregen het probleem op te lossen en je weer veilig verder kunt met de auto.
Geweldig geholpen! Auto weer 100% door de APK Zonder afspraak even langs kon gelijk de zelfde dag gedaan worden hadden even snel een plekje gemaakt En helemaal mooi was dat auto de zelfde dag weer klaar was! Me auto ook direct even goed na gelopen of er in de toekomst wat nodig zou zijn direct eerlijk en goed advies! Wat een top gozer is Sandro de nieuwe eigenaar! Tot de volgende keer!
Bedankt voor de mooie review Jerry, veel plezier weer van de auto en graag tot volgende keer!
Er stond keurig een leenfiets klaar. Er werd gebeld over advies en noodzakelijke werkzaamheden. Fijn autobedrijf die ik zeker aanbeveel!
Bedankt Hans voor de mooie review!
Ik kom hier al langer, staan altijd voor je klaar en maken tijd voor je als er problemen zijn. Rekenen niet de hoofdprijs en proberen zoveel mogelijk in je voordeel mee te denken. OVerleggen over de prijs en de werkzaamheden, geven ook duidelijk aan wat wel noodzakelijk is en wat niet.
Hallo Rik, bedankt voor de mooie review en graag tot volgende keer!
heel goed geholpen, volgende keer zeker weer daarheen
Bevalt prima! , deskundig en duidelijke afspraken.
Fijne garage Goede service Goed en fijn personeel Kwaliteit Snel en goede communicatie
Super fijne service . En ook op afgesproken tijd afgeleverd.
Prima service, goed gedaan .
Klantgericht en flexibel bedrijf. Er wordt met je meegedacht!
Ik had online een apk gepland dit was bleek niet goed doorgekomen te zijn. Gelukkig hadden ze wel tijd. De prijs van de apk was ook anders dan op de site stond. Gelukkig waren ze erg klant gericht en kreeg ik toch de prijs die op de site stond.
Er wordt met me mee gedacht en auto altijd snel weer klaar.
Zeer vriendelijk. Begreep direct het probleem waardoor snel geholpen. Helder uitleg gekregen incl video over welk onderdeel er precies stuk was.
Ik had problemen met mijn auto kon hem tussen door even brengen helaas hebben ze niks kunnen vinden maar prima geholpen.
Topservice. De eigenaar is eerlijk en grondig in wat hij doet. Ik zou het ten zeerste aanbevelen
Ondanks de niet geplande reparatie kon de kachel ventilator ‘tussendoor’ uitgebouwd en schoon gemaakt worden. Hierdoor gaan we aankomend weekend ‘zonder bijgeluiden’ met vakantie!
Fijn dat er direct hulp kon worden geboden.
Ondanks drukte werd ik geholpen, top!
Zoals altijd zeer tevreden, nette service en mee denkend! Voelt altijd vertrouwd om mijn auto daar achter te laten! Auto rijden is een dure hobby maar bij auto First denken ze met je mee.
Mijn eerste kennismaking is correct en vriendelijk verlopen. Het te betalen bedrag bleek achteraf minder dan de opgegeven prijs. Uit eigen beweging aangepast.
Snel en goed en netjes werk afgeleverd
Heel erg goed geholpen. Meteen hulp en directe uitleg over de situatie. Wordt overuren gemaakt alleen om mij te helpen. Erg dankbaar want zou zonder hun een belangrijke reis niet kunnen maken.
Na telefonisch overleg alles apk airco en algemene zaken weer zo als gewoonlijk goed geregeld conform de afspraak
Fijne mensen, goeie communicatie, en vriendelijk personeel
De Langkamp 10
3961 MS Wijk bij duurstede