Eerlijke beoordeling

Auto binnengebracht voor een APK. De auto werd goedgekeurd, maar toch brachten ze mij op de hoogte van een aantal zaken die in de (nabije) toekomst mogelijks te herstellen zouden kunnen zijn. Topservice!

Super service

Apk met groot onderhoud moeten laten doen, en speakers plus kabels laten inbouwen. Na controle op apk, hebben ze gebeld voor overleg wat nodig is. We hadden het over de kosten en dat was later ook precies wat ik moest afrekenen. Geen bijkomende zaken achteraf, daar hou ik van. Allemaal erg vriendelijke jongens met hele goede service!!

Mijn vw polo

Klant vriendelijk altijd goed ik kom negers anders als er iets is en je breng je auto en er komt iets bij dan wordt je gebeld voor goede prijs opgaven mijn auto komt negers anders meer top garage

Uitmuntend

Aan Dorestad Mobiliteit gevraagd om een nieuwe auto te zoeken die aan onze wensen voldoet en binnen een bepaald budget. Zodra er één gevonden was, zijn ze eerst in overleg gegaan. Vervolgens hebben ze de auto gecheckt en aangegeven wat zij verstandig vonden om aan te pakken. Gedurende het hele traject volledig transparant over kosten en alles is eerst gecommuniceerd alvorens het daadwerkelijk aan te pakken. Ook konden we onze ondertussen vorige auto omruilen voor een hele eerlijke prijs! Van A tot Z simpelweg top! Bijna jammer dat ik (als het goed is) voorlopig niks meer van ze nodig heb.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle, kwalitatief hoogstaande, klantgerichte service

Hier wordt met de klant meegedacht; geen overbodige kosten. Duidelijke en tijdige communicatie met de klant. Snelle service. Echt een aanrader!

Service op maat

Vriendelijk en duidelijk, voor herhaling vatbaar

10/10

Als jonge vrouw zonder veel verstand van auto’s vond ik het best spannend om zelf naar een garage te gaan. Bij andere garages heb ik me soms dom laten voelen, en dat is gewoon niet fijn. Bij Dorenstad Mobiliteit was mijn ervaring totaal anders. Voor mijn eerste APK werd ik meteen vriendelijk aangesproken en voelde ik me serieus genomen. Ze laten me nooit dom voelen als ik iets niet weet, integendeel, ze zeggen juist: “Daar zijn wij voor.” Dat geeft vertrouwen. Ze geven goed advies, zorgen zorgvuldig voor mijn auto en zijn altijd behulpzaam. Zelfs bij kleine dingen waarvan ik dacht dat ik ervoor zou moeten betalen, helpen ze me zonder kosten omdat het voor hen een kleine moeite is. Al met al heb ik hier een hele fijne ervaring gehad. Ik voel me welkom, begrepen en goed geholpen. Ik zou deze garage absoluut aan iedereen aanraden!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke mensen die het verlenen van service normaal vinden.

Snelle hulp. Goede service. Vriendelijke mensen. Het gevoel welkom te zijn. Er wordt meegedacht en niet moeilijk gedaan. Ik heb een nieuwe garage gevonden voor het onderhoud van onze voertuigen.

Goed betrouwbaar

Geduldig betrouwbaar

top service

Alle medewerkers zijn zeer geschikt in hun vak en zeker klantvriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle en nette service !

Binnen een week een afspraak ! … zeer net contact met eigenaar en snelle en goede keuring ! , netjes bel contact wat er aan gedaan moest worden zo weet je voor dat je hem ophaalt wat de kosten etc zijn

Top geholpen

Zoals altijd weer top en snel geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijk en redelijk.

Fijne mensen, kundig bedrijf met hart voor jouw auto en de klant.

Super service

Vriendelijk en klantgericht

Echte service

Altijd vriendelijk geholpen. Had een lek met koelvloeistof, kon de week erop gerepareerd worden. Tussendoor waren ze niet te beroerd om mijn koelvloeistof even bij te vullen. Naar mijn idee ook altijd goede adviezen. Ik ben dik tevreden

vw polo

onderhoud van de auto apk keuring en arico zeer goed geholpen vriendelijk gehopen wordt gebeld wat het gaat kosten voor dat het onderhoud gedaan wordt nog bedankt tot de volgende keer

top service

Duidelijke communicatie en klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Goed adres voor beurt en apk. Duidelijk advies waarom iets wel of niet te vervangen.

Oprecht overzicht van wat er aan de auto is. En geen druk om iets wat nog niet moet maar wel advies om te vervangen . De keuze wel of niet te laten doen gewoon bij de eigenaar houden

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben altijd zeer tevreden

De mannen zijn super klantvriendelijk. Alles gebeurd in goed overleg. Ik rijd altijd met een glimlach weg.

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbaar en alles tot in de puntjes geregeld.

Nieuwe auto bij AutoFirst Dorestad Mobiliteit gekocht. Voordat hij klaar was, kreeg ik gratis een vervangende auto mee. Zonder kosten. Dit vind ik Top. Eigenaar en medewerkers erg aardig en behulpzaam.

Uitstekende service

Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij onderhoud / reparatie krijg je een goede uitleg wat er moet gebeuren en wat daar de kosten van zijn.

Kundig en enthousiast.

Fijne garage wie meedenken en zich inzetten om de auto van de klant veilig en netjes weer op de weg te hebben.

Vakkundig en vriendelijk personeel

accuraat en klantvriendelijk

Vriendelijk, snel en goed

Ze hebben mij nog last minute kunnen helpen met een apk, top service!

Meedenkend en persoonlijke service

Alles is volgens afspraak uitgevoerd en keurig op de hoogte gehouden over de status van de werkzaamheden.

De Langkamp 10

3961 MS Wijk bij duurstede