Accu was leeg toen ik naar de garage wilde komen, meteen iemand langs gereden om de accu weer aan de praat te krijgen, top service!
Mijn camper werd op twee punten afgekeurd. Hierover ben ik telefonisch geïnformeerd. Direct werd daarbij al aangegeven hoeveel de reparatie zou kosten. Een paar dagen later werd ik al gebeld dat de bestelde onderdelen binnen waren en ook al gemonteerd zijn. Super service en zeer transparant
Eindelijk weer een garage waar je als persoon wordt behandelend. Goed advies om niet in te ruilen, maar te laten repareren. Een persoonlijk gesprek leidde tot snel afslepen uit een slecht bereikbare omgeving. Omvangrijke reparatie snel verricht. Tot nu toe (2 mnd geleden) alles goed gefunctioneerd. Blij dat mijn oude UP!je nog even bij me kan houden!
Auto voor turbo probleem naar van der maarl gebracht. Ben keurig te woord gestaan, duidelijk communicatie en stond ook gelijk een leen auto klaar. Service op en top.
Vooraf duidelijke afspraken en tussendoor contact over werkzaamheden en prijzen
Wanneer er zich een probleem voordoet met de auto wordt ik altijd super snel geholpen, altijd bereid even mee te kijken en vaak kan de auto al in zeer korte tijd gemaakt worden ben heel blij met deze garage en de serivce
Wij hebben onze camper al jaren in onderhoud en komen nooit voor onverwachtse verrassingen te staan. Ook de reserveband voor de camper keurig op tijd geleverd.
Top zaak voor onderhoudsbeurt langsgeweest 2uur later netjes gebeld kosten door gelopen en 2 uur later kon ik mijn auto weer ophalen.
Prima plek waar ik mijn auto heen kan brengen. Geen verassingen achteraf en alles van tevoren besproken.
Een open en eerlijk bedrijf. Goede service. Ben al jaren een tevreden klant
Al jaren zijn wij klant bij van der Maarl autotechniek. We zijn altijd zeer tevreden. We worden altijd zeer goed geholpen en ook in noodgevallen staan ze voor je klaar.
Mijn auto had een probleem, mijn eigen garage had geen tijd om te helpen (sterker nog die zeiden "als je auto het niet meer doet helpen we pas") Toen heb ik van der Maarl gebeld. Ik mocht meteen langs komen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn auto werd deskundig onderzocht en gemaakt. Daarna kon ik weer met vertrouwen verder rijden. Vanaf dat moment zie ik dit als mijn garage.
Super service, makkelijk een afspraak gemaakt via de website. Vervolgens krijg je nog een herinnering ls beticht je! Tijdens het uitvoeren wordt er super overlegt!
Ze hebben me zeer goed geholpen met een pech die ik had met een auto die ik ergens anders had gekocht. Boven verwachting.
Zoals eigenlijk altijd zeer vriendelijk benaderd, uitstekend geholpen, geen rare fratsen en uitmuntende service. Tot volgende keer maar weer!
Mijn ervaringen met Van der Maarl autotechniek zijn super goed. precies zoals een garagebedrijf hoort te zijn. Ze weten waar ze over praten. Hebben altijd een oplossing en hanteren betaalbare tarieven. Kortom: topbedrijf. MvG Arno Benjert.
We komen hier al jaren met 2 auto's. En denken altijd met ons mee. Bellen eerst voordat er iets groots moet gebeuren kwa kosten.
Heb vertrouwen in deze garage. Voel nooit irritatie en raadt hem iedereen aan. Sorry mensen voor de drukte die dit misschien veroorzaakt. Groetjes
Top garage! Snel, servicegericht, betrouwbaar, realistisch in verwachtingsmanagement en prima qua prijs. Als er iets is kun je altijd even langs gaan en dat is heel fijn!
Inmiddels al twee keer APK laten doen. Plus een kleine beurt Tot nu toe geen gekke dingen ervaren., Gewoon goed. Ja ik geef mijn geld liever aan andere zaken uit, maar sommige lasten moeten nou eenmaal gebeuren en onderhouden worden .Met een gerust hart weer een jaartje achter het stuur.
Vakkundig en goede prijs.
Betaalbaar, eerlijk bedrijf met goede service
Zijn heel vakkundig doen alle merken autos. Ze bellen je netjes op wat er gedaan wordt en wat het gaat kosten.
Goede service, snel klaar.
Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-vennep