Zeer netjes geholpen en naar tevredenheid
Auto ingeruild en tegen een goede prijs een andere auto aangeschaft. Adequaat en keurig geholpen bij Johan Meure!
Ik had white vision lampen besteld voor mijn Mazda 3. En we hadden van te voren een prijs afgesproken. Ik kwam de auto een uurtje later ophalen zaten de lampen er al in maar de lampen die erin zitten zijn H11 lampen en hun dachten H4 of H7. Dus de lampen hadden ze niet op voorraad en hebben ze snel gehaald en gemonteerd voor de afgesproken prijs ondanks dat deze lampen duurder zijn. Ik ben er heel blij mee.
👌👍
Mijn Opel Meriva had een elektronische storing. Nadat de auto met behulp van de ANWB wegenwacht naar de garage was gesleept, kreeg ik een reserveauto tot mijn beschikking. Het duurde wel even alvorens de auto weer gerepareerd was, maar tot heden rijdt de auto voorbeeldig.
Top service ! N lieve medewerkers
heb een auto gekocht en ben er happy mee
Prettig en meedenkend
Top bedrujf
Met onze nieuwe 2e hands auto die we daar kochten was nog niet alles zoals verwacht bij aflevering. Dat is pico bello in orde gemaakt.
Ik had op zeer korte termijn een auto nodig. Deze gevonden bij Johan Meure. Omdat ik hem snel nodig had hebben ze de aflever beurt later uitgevoerd. Alles wat ik op het lijstje had staan met te verhelpen puntjes zijn verholpen. Top service👍🏻👍🏻
Alles werd netjes afgehandeld. Zoals je mag verwachten en dan nog ietsje meer..
goed geholpen door firma
Prima en snel geholpen.
Te laat met APK, hebben hun best gedaan om het dezelfde dag nog voor elkaar te krijgen, ook door het snel bestellen van onderdelen.
Newtonstraat 48
1446VR Purmerend