Prettig

Het is voor mij altijd een stukje rijden maar ik ben blij dat onze auto hier in onderhoud is. Prettige mensen en nooit het gevoel belazerd te worden. Prijs-kwaliteit prima in verhouding.

• Prijs/Kwaliteit

Een werkelijk fantastisch bedrijf met uiterst klantvriendelijk en bekwaam personeel!

Wat ben ik blij dat wij Autobedrijf Meure hebben leren kennen. Vanaf het eerste moment tot de dag van vandaag voelen wij ons serieus genomen en in de watten gelegd. Eerlijk, transparant en supervriendelijk zaken doen gaan hier hand in hand.

Keurig afspraken nagekomen

De gevraagde optie,netjes geplaatst inc uitleg hierover gekregen.

Superservice!

Goede afspraken, duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren aan de auto

• Prijs/Kwaliteit

Het plaatsen van een trekhaak ging soepel.

Geweldige service

Afneembare trekhaak laten monteren. In een halve dag gereed. Zag er goed uit. Wegklapbare stekkerdoos. Goede uitleg bij ophalen. Toen ik thuis kwam viel mij pas op dat de auto was gewassen. Dat is nog eens service. Dus, niet zeure, ga gewoon naar Meure. Mannen bedankt.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, zelfs mijn auto gewassen! Was helemaal verbaasd!

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk kantoor en garage personeel Gratis ruilauto.

Super en vakkundig geholpen

Zeergoed

Prettig en vakkundig

Positief

• Prijs/Kwaliteit

nette service prima en netjes geholpen

Uitstekende, klantvriendelijke service

Uitstekende, professionele, klantgerichte en klantvriendelijke service. Garage is aan te bevelen.

• Prijs/Kwaliteit

Goede wijn hoeft geen betoog!

Uitstekende werkplaats met medewerkers die een discussie niet uit de weg gaan, maar vooral zeer goed werk leveren! Daarvoor kom ik graag uit Almere

• Prijs/Kwaliteit

We zijn fantastisch geholpen en alles ging zeer vriendelijk We zijn erg te vreden en als we iets niet begrijpen dan kunnen we altijd terug komen voor informatie

Uit de kunst!

Op alle fronten een dikke 10!

Volledig volgens verwachting

Prima service met duidelijke uitleg over advies punten!

Super service!

Wederom goed geholpen!

Zeer tevreden!

Alles gaat in overleg en weinig wachttijd!

• Prijs/Kwaliteit

Behulpzaam personeel. Goeie tips.

Wilde informatie over trekhaak. Werd geduldig te woord gestaan. Hierdoor kon ik de juiste beslissing nemen.

• Prijs/Kwaliteit

Ik kon snel terecht en werd prima geholpen.

Na een paar keer een storingsmelding gehad te hebben betreffende de bandenspanning en er steeds lucht bijgevuld werd, heeft Joh. Meure garage dit probleem prima verholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Tot nu toe zeer tevreden.

Netjes te woord gestaan. Eerst telefonisch prijsopgave gehad voor onderhoudswerkzaamheden begonnen. Werkzaamheden zijn, goed uitgevoerd, voor zover ik dat beoordelen kan. Redelijke prijzen.

• Prijs/Kwaliteit

Heb een goed gevoel bij deze garage

Personeel is vriendelijk en behulpzaam en probeert mee te denken. Grotere handelingen worden pas na akkoord uitgevoerd zodat jezelf de regie over je uitgaven houdt.

Toppie

Klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Toen ik op de afspraak voor een kleine beurt kwam opdagen, bleek achteraf dat ik ca 12.000 kilometer te vroeg een beurt had ingepland, waarvoor excuses gemaakt werd. Maar ze gingen er wel heel praktisch mee om, zodat je toch het gevoel had dat je niet voor niets gekomen was. Ik ben blij dat mijn auto hier in onderhoud loopt.

Newtonstraat 48

1446VR Purmerend