Ook voor kleine dingen ( banden spanning )
Goede communicatie over voortgang van apk/onderhoudsbeurt. prima service!
Vriendelijk geholpen als altijd. Duidelijke uitleg gehad wat de extra kosten zijn en waarom.
De medewerkers zijn vriendelijk en goed op de hoogte van hun vakgebied. Maken altijd tijd voor je.
Ik werd prima geholpen en ze bellen van tevoren of iets vervangen moet worden ivm kosten.
Onder mijn auto moest een trekhaak gemonteerd worden. Door bepaalde specificaties voor mijn auto was dit lastig. Ze hebben de trekhaak zo gemodificeerd dat deze nu probleemloos gemonteerd is. Vakmanschap!
zeer klantvriendelijk
zeer klantvriendelijk
pr
Vriendelijk , behulpzaam personeel.
Vriendelijk , behulpzaam personeel.
Ik ben heel blij met Meure als garage. Perfecte service en er wordt met eventuele reparaties goed meegedacht. Je krijgt voor de reparatie of onderhoud een telefoontje wat er gaat gebeuren en wat de rekening wordt.
Jaarlijkse controle (servicebeurt)gehad. Er werd eerst telefonisch overlegd voor er handelingen werden uitgevoerd en de safety first verzekering werd direct door hun verlengd voor 1 jaar.
Fijne garage om te komen
Kom hier al enkele jaren naar tevredenheid. Vriendelijk, kennis en service !
Gewoon een hele goeie garage met uitstekende service
Newtonstraat 48
1446VR Purmerend