Vlot en vriendelijk geholpen.

Zeer positief

Mijn auto had wat problemen. Deze zijn allemaal netjes aan gepakt en verholpen onder garantie. Ze gingen vrij snel aan de slag en met de middag stond hij al weer klaar. Dat ik naar huis reed kwam een storing die ze aangepakt hadden eenmalig in beeld, onder tussen bijna 200km verder en is sinds dien niet meer voor gekomen, hopen dat het zo blijft. Klanten service was ook goed. Leen auto mee gekregen, die zag er netjes uit en reed ook mooi. Rond uit zeer tevreden!

Prima en fijn geholpen

Goede service goed geholpen

Meedenkend personeel

Yannick heeft uitstekend onderhoud aan mijn auto uitgevoerd en nam daarnaast de tijd om met ons mee te rijden in verband met een geluid uit de automaatbak. Bij het ophalen van de auto ontdekte ik helaas een deuk. Thijs van de werkplaatsreceptie heeft dit echter snel en kundig opgepakt door direct een deukenspecialist op locatie te regelen. De deuk is perfect hersteld er is werkelijk niets meer van te zien.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijk en deskundig!

Men probeert altijd zeer goed hun best te doen!

• Prijs/Kwaliteit

Hele fijne en vertrouwde service!

Altijd een goed luisterend oor bij onverwachte reparatie aan de auto. Je kan dan snel terecht, leenauto staat klaar, auto wordt na reparatie weer keurig afgeleverd. Geen drempel als je een vraag hebt.

Vriendelijk en deskundig personeel

Ik ben zeer tevreden met Autobedrijf Johan Meure, het personeel is zeer deskundig en er is altijd goed overleg.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service voor, tijdens en na de reparatie/onderhoud.

De persoonlijke benadering en overleg , zonodig ook met de monteur geeft vertrouwen in de samenwerking.

• Prijs/Kwaliteit

Alles volgens afspraak geregeld en goed geïnformeerd

Correct

Goeie garage uitstekende service

Ben al lang klant van deze garage, ik heb het gevoel dat ik serieus wordt genomen en goed wordt geholpen. Zij hebben mij nog nooit in de steek gelaten zelfs als onverwacht met een probleem binnen loop doet men zn best om gelijk tot een oplossing te komen. 5 sterren zijn voor mij zeer terecht.

Prima.

Ik ben zeer tevreden, heb niet lang hoeven wachten, zeer vriendelijke monteur, en een vriendelijke dame aan de telefoon( ckaudia) ???, met vr gr. Mevr Blok.

Premium

Bij mijn zoektocht naar een BMW iX2 kwam ik een hele mooie tegen juiste specificaties en kleur. Echter niet bij de BMW dealer als premium selectie wat eigenlijk mijn voorkeur had. Maar bij een “handelaar”. Eerlijk gezegd denk ik dan meteen waarom is zo’n jonge auto niet bij dealer terecht gekomen? Weten die meer waarom die hem niet willen hebben als premium. Maar wel precies de auto die ik zocht in mat Portimao blauw. Toch maar gaan kijken. En uiteindelijk gekocht. Geen premium selectie bij BMW dealer maar alles voelde daarom niet minder. Transparant vriendelijk garantie etcetera. Premium dus!

prima service

heel prettige behandeling.

• Prijs/Kwaliteit

Goede communicatie en reële prijzen

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf en moet zeggen positief, goede afspraken duidelijke communicatie en"normale" prijzen voor een onderhoudsbeurt.

Toppie bedrijven

Toppie dank u wel

• Prijs/Kwaliteit

Alles in overleg en snel gerealiseerd!

Perfecte service zou ik zeggen!

• Prijs/Kwaliteit

Kundig en voor een goede prijs

Ontvangst correct, leenauto stond klaar, gebeld met een duidelijke uitleg en kostenplaatje. Auto is zelfs nog door wasstraat gehaald, dus goede ervaring en service.

Top service

Goede afspraken en overleg .

Duidelijke communicatie en professionaliteit

Van het moment van bellen voor een afspraak tot het daadwerkelijke onderhoud en aflevering helemaal top. er wordt duidelijk uitleg gegeven wat er gaat gebeuren wat het kost en tijdstip wanneer gereed. Service is heel erg aan te raden.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, vriendelijk en duidelijk met communicatie

Deskundig en helder in communicatie; vriendelijke medewerkers.

Direct geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Top, werk prima, contact gemoedelijk

We zijn al rond de 8 jaar klant bij Van Meure. Auto's inruilen, auto's kopen, reparaties....nooit een probleem. Dus een 10

Altijd goed geholpen

Zo als altijd vriendelijk geholpen

Top service

Was een ongelukje gebeurd met mijn fjetsendrager. Town ik mijn auto op kwam halen sto d er een splinternieuwe klaar in de doos. Dat noem ik nou service. Een dikke 10

Newtonstraat 48

1446VR Purmerend