Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de vriendelijke en professionele medewerkers, met duidelijke uitleg over het uitgevoerde werk en de kosten. Veel reviews noemen een snelle doorlooptijd, flexibele afspraken en betrouwbare reparaties. De prijsopgaven en communicatie worden meestal goed beoordeeld, met af en toe een opmerking over herinneringen. De algehele ervaring blijft positief en betrouwbaar.
Fijne ervaring met de afd: verkoop, deskundig personeel zowel verkoop als werkplaats goede service en scherp geprijsde auto's, dit bedrijf kan ik echt aanbevelen.
23 June 2026
Gerrit
Purmerend
Wij zijn de afgelopen dagen fantastisch geholpen door Dennis bij de aanschaf van een prachtige mg5. Vanaf moment 1 was de service boven verwachting. Wij hebben hele proces als zeer prettig ervaren en gaan zeker bij dennis terugkomen voor de volgende aankoop!(uiteraard gaan we eerst even van onze zeer jonge mg5 genieten)
20 June 2026
Goed en vakkundig.
12 February 2026
John
Purmerend
Communicatie en onderhoudswerkzaamheden beurt waren ruim voldoende helaas vergeten gebeld te worden waardoor wij moesten bellen
10 February 2026
Maarten
Top geregeld
8 February 2026
Loek
Purmerend
Vlot en vriendelijk geholpen.
4 February 2026
G. J.
Amsterdam
Mijn auto had wat problemen. Deze zijn allemaal netjes aan gepakt en verholpen onder garantie. Ze gingen vrij snel aan de slag en met de middag stond hij al weer klaar. Dat ik naar huis reed kwam een storing die ze aangepakt hadden eenmalig in beeld, onder tussen bijna 200km verder en is sinds dien niet meer voor gekomen, hopen dat het zo blijft. Klanten service was ook goed. Leen auto mee gekregen, die zag er netjes uit en reed ook mooi. Rond uit zeer tevreden!
31 January 2026
Goede service goed geholpen
29 January 2026
Jos
Purmerend
Yannick heeft uitstekend onderhoud aan mijn auto uitgevoerd en nam daarnaast de tijd om met ons mee te rijden in verband met een geluid uit de automaatbak. Bij het ophalen van de auto ontdekte ik helaas een deuk. Thijs van de werkplaatsreceptie heeft dit echter snel en kundig opgepakt door direct een deukenspecialist op locatie te regelen. De deuk is perfect hersteld er is werkelijk niets meer van te zien.
28 January 2026
Anthony
Dordrecht
Men probeert altijd zeer goed hun best te doen!
28 January 2026
Paul
Landsmeer
Altijd een goed luisterend oor bij onverwachte reparatie aan de auto. Je kan dan snel terecht, leenauto staat klaar, auto wordt na reparatie weer keurig afgeleverd. Geen drempel als je een vraag hebt.
25 January 2026
M.
Visser
Ik ben zeer tevreden met Autobedrijf Johan Meure, het personeel is zeer deskundig en er is altijd goed overleg.
22 January 2026
Froukje
Purmerend
De persoonlijke benadering en overleg , zonodig ook met de monteur geeft vertrouwen in de samenwerking.
17 January 2026
willem
blom
Correct
12 January 2026
Edmans
Purmerend
Ben al lang klant van deze garage, ik heb het gevoel dat ik serieus wordt genomen en goed wordt geholpen. Zij hebben mij nog nooit in de steek gelaten zelfs als onverwacht met een probleem binnen loop doet men zn best om gelijk tot een oplossing te komen. 5 sterren zijn voor mij zeer terecht.
10 January 2026
Rob De Haas
Purmerend
Ik ben zeer tevreden, heb niet lang hoeven wachten, zeer vriendelijke monteur, en een vriendelijke dame aan de telefoon( ckaudia) ???, met vr gr. Mevr Blok.
10 January 2026
Sip
Wormerveer
Bij mijn zoektocht naar een BMW iX2 kwam ik een hele mooie tegen juiste specificaties en kleur. Echter niet bij de BMW dealer als premium selectie wat eigenlijk mijn voorkeur had. Maar bij een “handelaar”. Eerlijk gezegd denk ik dan meteen waarom is zo’n jonge auto niet bij dealer terecht gekomen? Weten die meer waarom die hem niet willen hebben als premium. Maar wel precies de auto die ik zocht in mat Portimao blauw. Toch maar gaan kijken. En uiteindelijk gekocht. Geen premium selectie bij BMW dealer maar alles voelde daarom niet minder. Transparant vriendelijk garantie etcetera. Premium dus!
22 December 2025
Pieter
Nieuwkoop
heel prettige behandeling.
18 December 2025
pieter
edam
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf en moet zeggen positief, goede afspraken duidelijke communicatie en"normale" prijzen voor een onderhoudsbeurt.
13 December 2025
Mike
Toppie dank u wel
13 December 2025
Rafa Alhariri
Purmerend
Perfecte service zou ik zeggen!
4 December 2025
N
Wognum
Ontvangst correct, leenauto stond klaar, gebeld met een duidelijke uitleg en kostenplaatje. Auto is zelfs nog door wasstraat gehaald, dus goede ervaring en service.
3 December 2025
Max
Amsterdam
Goede afspraken en overleg .
28 November 2025
Petra Veldkamp
Purmerend
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank voor uw vertrouwen.
Newtonstraat 48
1446VR Purmerend