Prima prijs kwaliteit verhouding

Zeer professioneel, prima geholpen

Altijd uitstekende service!

Ik heb er al meerdere keren een auto gekocht en deze ook voor het onderhoud gebracht. Ik ben altijd zeer tevreden. Als ik aan een nieuwe auto toe ben, ga ik zeker daar weer kijken.

Probleem goed opgelost

Was een fout gemaakt bij de overdracht na een onderhoudsbeurt. Hierdoor was de accu leeg getrokken en kon de auto niet gebruikt worden. Contact opgenomen en alles werd goed uitgezocht door de medewerker. Nadat de auto gebruikt kon worden direct naar de werkplaats gebracht waarbij het een spoed controle werd. Het probleem werd gevonden en kosteloos verholpen. Blij met de verstrekte service.

Altijd goed geholpen

Wat een toppers

Super fijn geholpen door de garage. Kom zeker terug.

Topservice

Professioneel en snelle service! Goede leenauto mee. En goede uitleg over wat er aan de auto gedaan is.

Geweldig geholpen door Richard

Super goede service toen we een pech geval hadden. Ontzettend bedankt voor het meedenken en de geboden oplossing.

Top service

Alles is geregeld en nette communicatie

Altijd goed

Altijd weer goede service en eerlijk advies Klantvriendelijke medewerkers

• Prijs/Kwaliteit

Vakmanschap, vriendelijk en goede prijs kwaliteit helemaal TOP

Als vaste klant bij Johan Meure rijden we in mooie veilige auto s. Daarnaast zijn de mensen van het garage bedrijf vakkundig vriendelijk en gastvrij. Goede prijs prijs kwaliteit verhouding. Fijn dat je ook even op de reparatie kan wachten in een mooie ruimte met een view. Waar je zelf ook nog even kan bijtanken.

friendly and fast service

Thanks very much for the great service! It would be better to tell me the cost before starting, so I won't be surprised in case the cost is huge next time.

Goed betrouwbaar bedrijf

Elke reparatie is goed gedaan voor redelijke kosten

Gewoon goed!

Snel en goed geholpen.

Secuur

Degelijk werk en alles in overleg.

goed en vriendelijke medewerkers

• Prijs/Kwaliteit

Uitermate vriendelijk en vlotte service

Ik had een probleem met de remmen wat niet kon wachten. Het was hartstikke druk maar vanwege de urgentie heeft men hetv er toch nog even tussendoor kunnen doen. Was daar erg blij mee. Daarnaast ook zeer fijn te woord gestaan ! Ga zo door Meure!

Top ervaring

Altijd duidelijke communicatie over de prijs/ deskundigheid van de medewerkers en altijd prettige geholpen.

service uitstekend

Ze hebben een probleem goed opgelost. Denken vanuit de klant!

Top service

Ze bellen eerst om het onderhoud te bespreken voor ze alles gaan uitvoeren. Top service.

Goed geregeld

APK + onderhoudsbeurt, kleine reparatie, totaal prijs valt natuurlijk altijd tegen maar met een gratis wasbeurt stond de auto uiteindelijk weer netjes volgens afspraak rijklaar.

Super goed geholpen

Heel tevreden en een gewassen auto teruggekregen

Goede Service

Je Krijgt eerst een prijsopgave daarna gaan ze beginnen en de auto wordt gewassen.

Perfecte communicatie en service

Bij het plotselinge olieverlies van mijn auto heeft Johan Meure snel en adequaat gehandeld. Altijd vervelend als je plotseling voor een grotere reparatie komt te staan. Het meedenken en de goede communicatie van Sven zorgde ervoor dat ik weer snel weer op pad kon zonder zorgen. Aanrader!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, vriendelijk en deskundig

Newtonstraat 48

1446VR Purmerend