Gelijk gebruik gemaakt van de oude aanbieding voor wat betreft de verlichting. (White vision 40 % extra lichtopbrengst) is perfect zeker in de regenachtige donkere dagen. Had ik in oktober gelijk moeten doen.
Heel goed service niet normal 2 keer auto gekocht ,, ze zijn vriendelijk netjes en belangrijkste hun auto's zijn in vergelijking goedkoopste uit gaspedaal, Too bedrijf
2 nieuwe auto's gekocht en werden zeer deskundig en uitgebreid geholpen door Sjaco. Voorheen meerdere keren geweest voor onderhoud aan een Seat Ibiza en altijd perfect geholpen door Sjaco en zijn team. Ik blijf hier terug komen voor service en voor nieuwe auto's in de toekomst. Zeker een aanrader voor iedereen!
Recent hier een nieuw wagen gekocht. Eerlijke prijs voor de auto die ik in wilde ruilen. Maar vooral hele vriendelijke service. Leuk geholpen. Ook naderhand na klein probleempje kon ik meteen langskomen en is het verholpen. Zou hier zo weer een auto kopen
Dirk de Derdelaan 18
3132HJ Vlaardingen